Boala secolului nu e COVID-19! Nici depresia, nici cancerul! E starea de „nu sunt suficient”


(...) Tony Robbins, poate cel mai cunoscut coach pe probleme de viață și strateg în business, spune în conferințele sale că problema comună pe care o au toți oamenii e chiar această senzație de a nu te simți suficient. 

Tag-uri:

Și tocmai această senzație, dacă devie permanentă, distruge – sau nici măcar nu lasă să înceapă, business-uri, initiative, idei, relații, vieți.  Tot el spune că, dacă mergem mai în profunzime, toți avem această senzație în anumite momente ale vieții pentru că toți împărtășim aceleași frică: de a nu fi iubiți.

CE FACI SĂ NU TE MAI SIMȚI AȘA? CE FACI SĂ NU ÎȚI MAI SPUI CĂ NU EȘTI SUFICIENT?

Dacă frica de a nu fi suficient stă la baza multor probleme, răspunsul la această întrebare ar fi rezolvarea acelor probleme. Dar eu nu îl am! Cel puțin, nu pentru 7, 4 miliarde de oameni. Internetul e plin de sfaturi pentru asta. Chiar și Tony Robbins, de care ziceam mai sus, are un articol AICI care dă unele soluții, dar care se rezumă prin două concluzii:

Cu toții suntem, de fapt, suficienți. E doar o frică, iar frica asta e doar o senzație, o emoție. Nu e despre cine suntem noi!

Dacă nu ne simțim suficienți și nimic nu ne poate face să ne schimbăm identitatea de prea puțin, cel mai bine e să cerem ajutor pentru asta. Unui coach, unui psiholog, unei cărți, unui om iubit, lui Dumnezeu…Noi știm. Voi știți…Fiecare știe, pentru că fiecare e suficient!

DE CE AM SCRIS TOTUȘI ACEST ARTICOL?-citește mai departe pe parfumdefemeie.ro

a mai scris și

Modifică setările cookies