Cum să atragi bărbatul ideal. ”Amplifică zilnic plăcerea, satisfacția și bucuria vieții”


Majoritatea femeilor accesează programele de feminitate din cauza bărbaților. Fiecare femeie vrea să știe cum să atragă bărbatul ideal sau în general un bărbat.

Tag-uri: #barbatul ideal

Răspunsul este unul foarte simplu. Învățați să trăiți în plăcere și satisfacție. Cu cât mai puternică este plăcerea și satisfacția, cu atât mai mulți bărbați vor dori să trăiască aceste sentimente și emoții alături de voi.

Energia satisfacției este cel mai puternic instrument pentru a atrage oameni. Energia satisfacției este, de fapt, acest magnetism feminin despre care se vorbește atât de mult. Secretul succesului pentru o femeie este foarte simplu și stă la suprafață. Învață să te iubești. Să te iubești cu adevărat și să primești plăcere de la tot ceea ce faci.

Energia ta joacă cel mai important rol în viața ta și ce fel de energie ai, depinde doar de tine.

Femeia poate avea energia satisfacției, energia plăcerii sau energia suferinței, energia de victimă și credeți-mă că este doar o alegere.

Tu, ca femeie, deții un câmp energetic foarte puternic și acest câmp energetic îl poți folosi cu ușurință în interese proprii: ca să atragi cu ușurință, ca să plutești lin prin viață. Ca să nu trăiești împortriva curentului, ca să nu faci efort și să te simți mereu tensiune, acest câmp energetic trebuie să fie format 70% din energie feminină și 30% din energie masculină. 

O singură abilitate a femeii poate atrage în viața ei tot ce își dorește: Bărbatul. Fericirea. Succesul. 

Spuneți-mi și mie, dragile mele, care bărbat nu-și va dori să se afle alături de o femeie care primește plăcere și satisfacție de la propria existență. Credeți-mă că cei din jur simt acest vibe al tău și-și doresc să se afle în preajma ta. Tu trebuie să poți să primești plăcere și satisfacție de la tot. Să trăiești cu bucurie fiecare clipă și să începi de la lucruri simple. Plăcerea de la o cană de ceai sau cafea. Plăcerea de la plimbatul de seară.

Trezeșe-te. Mănâncă. Bea. Lucrează. Inspiră. Privește lumea prin prisma plăcerii și a satisfacției. Învață să primești plăcere de la momentele când ești singură. Adică să primești plăcere de la tine însăți.

 

Cum poți învăța să te bucuri de fiecare clipă din viață? Foarte simplu. Este necesar să începi de la iubirea de sine.

Femeia care se iubește, nu depinde de iubirea bărbatului. Și în general, depedențele în relație se vindecă doar prin dragostea de sine. Femeia autosuficientă este fericită pur și simplu cu bărbat sau fără. Ea nu cerșește și asteaptă iubirea pentru că este plină și trăiește în sentiment de plinătate. Ea dăruiește iubire. În momentul când înțelegi că poți fi fericită și fără bărbat, tu vei începe să te bucuri de viață. Să nu mă înțelegeți greșit. Eu nu promovez viața fără bărbat. Ba dimpotrivă. Doar că o femeie autosuficientă, matură și asumată nu-și dorește bărbatul care va apărea să o iubească, să o ocrotească, să o salveze. Ea își dorește un bărbat pentru a dărui. A dărui iubire și energie feminină. În momentul în care femeia învață să trăiască în plăcere și satisfacție, apare și partenerul care își dorește alături de ea să savureze aceste trăiri. Dacă femeia este plină de suferință, tristețe, victimizare, bineînțeles că și bărbatul va fi atras de această stare. Bine-înțeles, ea va atrage bărbatul corespunzător. 

Amplifică zilnic plăcerea, satisfacția și bucuria vieții. Înconjoară-te cu ceea ce-ți place. Fii atentă și la cele mai mici detalii. Totul trebuie să-ți placă în jur și să te bucuri de cele mai mici momente. Fii mereu îngrijită și frumoasă. Nu economisi pe ce ține de tine, și cel mai important este să înțelegi că tu nu te strădui pentru cineva. Tu te străduiești pentru tine. E necesar să-ți placă ție, nu altcuiva. Crează-ți în casă interiorul care să-ți placă. Aranjează frumos masa chiar dacă ești singură. Ascultă muzica preferată. Stimulează-ți emoțiile pozitive prin aromele preferate.

Dansează. 

Mișcă-te. 

Iubește-te. 

Fă o baie cu petale de trandafiri și uleiuri de aromaterapie.

Cumpără-ți cea mai frumoasă lenjerie de pat.

Schimbă-ți garderoba.

Mergi la masaj.

Fă-ți manichiura. 

Printr-un cuvânt, începe să te iubești!

Doar prin iubire de sine, plăcere și satisfacție, viața ta se va schimba radical și cel mai important se va schimba atitudinea celor din jur.

În ajutor îți vin cu programul online ”Dragostea de sine”. Acesta este cursul care te va învăța să te iubești prin tehnici concrete. Începe chiar acum, doar cu un singur click. 

 

a mai scris și

Modifică setările cookies