Cum să-ți stimulezi partenerul, potențându-i masculinitatea. ”El vrea să se simtă erou”


Dacă faci un scurt exercițiu de imaginație și te gândești la poveștile de dragoste care te pasionau în copilărie, vei descoperi că toate prințesele așteptau să fie salvate de un erou. 


Niciodată scenariul nu se inversa și niciun prinț nu aștepta să fie salvat. Și aici stă secretul relației tale, în a ști cum trebuie să fii tu în interior pentru a putea rezona cu partenerul tău. Descoperă pas cu pas cum poți stimula energia lui masculină și cât de importantă este această energie pentru voi doi. 

Gândește-te pentru un moment la cum se vede partenerul tău în oglindă. El se consideră eroul salvator. Și nu așteaptă să fie salvat. Dacă încerci să-l salvezi dintr-o anumită situație, pe care tu poate o consideri importantă, el își pierde masculinitatea.  Îl denigrezi și, practic, negi natura lui masculină. În cazul tău poate este împotriva naturii feminine să acționezi, să-ți asumi responsabilitatea, să fii principiul activ în relație, însă la partenerul tău este exact invers. Să fie principiul pasiv este împotriva naturii lui. 

Bărbatul își dorește să întâlnească acea femeie care va trezi în el dorința de a acționa. Practic, femeia este cea care îi dă impulsul de a salva. Gândește-te că el dimineața nu se întreabă:  „Pe cine aș putea să salvez eu azi?” El nu este conștient de faptul că își dorește să fie salvator. Nu-și planifică să-și amplifice masculinitatea. 

 

Cum se întâmplă totuși să-și activeze masculinitatea? 


Are alături o femeie care este în tiparul lui de frumusețe, exact ca în povești. Este frumoasa lui. Interacțiunea cu ea are loc la nivel chimic și aspectul exterior contează pentru el în proporție de 55%, fără a ține cont de lumea ei interioară, de profunzimea ei și chiar fără a ține cont de feminintatea ei. 

Pentru a-l atrage, este esențial să te preocupi de aspectul fizic, să arăți mereu bine. Și asta nu presupune să faci intervenții chirurgicale, ci să arăți sănătos, îngrijit. Tenul, părul tău reflectă atenția și grija ta. Ai însă nevoie și de puțină culoare, dar fără a exagera, doar atât cât să-ți scoți în evidență atuurile.  În felul acesta tu îi arăți că radiezi de sănătate. El nu-și dorește să se implice într-o relație cu o femeie care în primul rând nu are grijă de ea. 

Rolul tău este să acorzi atenție aspectului fizic în orice moment, chiar dacă ești acasă. Ar trebui să fii gata să deschizi ușa musafirilor, fără să-ți fie rușine. De multe ori poate acasă să acorzi atenție felului în care arăți. Și nici el nu-ți poate face complimente. Va simți că ești obosită și, involuntar, îi vei comunica că nu ai resurse, că nu ai energie personală. 

Dacă însă te preocupi de aspectul tău fizic și ai o atitudine pozitivă, atunci așteaptă-te să primești și complimente. 

Și acesta este secretul tău pentru a menține tonusul relației. Să fii gata să-l atragi în orice moment, chiar dacă ai făcut asta și cu ani în urmă. 

Când ești în tiparul lui de frumusețe și eviți pe cât posibil această atitudine:  „Eu pot să rezolv totul singură”, el va dori să te salveze. Și nu este deloc rău dacă faci jocul aparențelor și îți arăți slăbiciunile din când în când. 

 

Ce vrea el să obțină când tu îți afișezi slăbiciunile?


El vrea să se simtă erou. Și acest sentiment îi întărește mult masculinitatea. El poate afla ce fel de bărbat este doar de la o femeie. Când primește admirație, este în extaz. Și pentru a câștiga admirația ta, este gata de orice. Însă dacă tu ești în energie masculină, dacă faci totul singură, nu vei putea admira un bărbat. 

Și nu puține sunt cazurile în care încerci poate să te salvezi singură, însă este ca și cum l-ai împiedica din misiunea lui de bărbat. Prin faptul că-ți asumi din ce în ce mai multe responsabilități, că ai succes sau acționezi, preiei cumva din masculinitatea bărbatului. 

Dacă tu ești femeia care se salvează singură, bărbații nu se vor simți motivați să-ți ofere ajutor. 

Misiunea ta este să înveți să-l privești ca pe un erou. Nu există feminitate dacă nu știi să-l privești ca pe un erou. Dacă ar fi să vezi lucrurile în cifre, cam 40% din feminitatea ta înseamnă să poți dărui sincer admirație unui bărbat. 

 

Propune-ți un scurt exercițiu: poți vedea un erou într-un bărbat?

Poate a făcut ceva pentru tine sau poate nu a avut această ocazie. Contează să analizezi dacă dacă îl vezi ca pe un erou. 

Tu poți obține multe de la un bărbat dacă îți păstrezi poziția de femeie, dacă nu intri în afaceri „de la bărbat la bărbat”. Această abordare te va ajuta mult în viață. 

Și totuși ai alături un partener slab…

Se plânge tot timpul..., cam așa l-ai putea descrie. Dar înainte de a-i pune eticheta te-ai întrebat cum ești tu în relație cu el? Dacă tu preferi să te salvezi singură este cumva firesc ca el să nu aibă energie masculină. Există totuși câteva modalități de a-l salva din această stare pasivă care ție îți vor da un plus de feminitate. 

Exerseză arta de a-l privi ca pe un erou

Propune-ți ca timp de o lună să-l privești ca pe un erou. Și poți face exercițiul acesta nu numai cu partenerul tău, ci cu toți bărbații pe care îi întâlnești în interacțiunile tale zilnice. La sfârșitul zilei, notează în agendă dacă ai reușit acest lucru, ce ai simțit. 

Rezervă-ți câteva clipe să conștientizezi că abilitățile tale feminine se dezvoltă în raport cu bărbații. Dacă accesezi feminitatea din punct de vedere al creativității, al puterii personale, al armoniei este ideal, dar este doar jumătate de lucru făcut. În general fiecare femeie își dorește fericirea. Și vede fericirea în familie, alături de un bărbat care îi ofere perspective, stabilitate. De aceea ai nevoie de feminitate în raport cu bărbații. Numai prin feminitate, puzzle-ul va fi complet pentru tine. 

Cere ajutor

Cu bărbatul tău, ce-i drept, poate fi mai greu să practici. De regulă funcționează de 10 ori mai greu. Pentru că sunteți foarte apropiați, pentru că lui îi este greu să vadă schimbarea, îl face să se simtă neliniștit. 

Dar poți cere ajutor de la bărbați necunoscuți. Încearcă să cauți pretexte: să te conducă, să facă ceva pentru tine. Dacă nu știi să ceri ajutorul, nu poți să-l primești. De multe ori poate te aștepți să primești ajutor, cadouri și suferi pentru că nu se întâmplă asta. Dar tu nu ai provocat. Rolul tău este să inițiezi acțiunile masculine la bărbați. 

Mulțumește-i după ce ți-a oferit ajutor. Poți face asta printr-o doză de admirație, transmisă prin privire, zâmbet, cuvinte care exprimă emoția. 

Admiră-l timp de o lună. Propune-ți să vezi în fiecare bărbat partea puternică, pentru că este fizic mai puternic, pentru că are gândirea analitică, pentru că se poate organiza mult mai bine din punct de vedere al finanțelor sau din prisma faptului că nu poți face casă fără un bărbat. Să admiri partea lui masculină. Să respecți energia lui masculină pe pământ. 

Poate că în urma unor experiențe nu tocmai plăcute, te aștepți să întâlnești acel bărbat deosebit, puternic, dar dacă tu nu îl vei privi ca pe un erou îți va fi greu să relaționezi, pentru că lumea ta interioară iese ușor ușor la suprafață. În momentul în care nu ai încredere în bărbați, ochii tăi niciodată nu vor sclipi, nu vor arăta că ești îndrăgostită. 

Creează o scurtă asociere. Gândește-te că energia masculină pe Pământ este Soarele. Fără Soare noi nu avem zi. Ziua acționezi. Noaptea te încarci cu energie. Tu nu ai cum să nu respecți Soarele. Tu respecți ziua, lumina, căldura. Respecți Soarele și, implicit, energia masculină. 

Savurează din plin momentul lui de plăcere, când ajută femeia. Când este admirat. În acest moment el se conectează la propria masculinitate. Îl lași să-și facă misiunea. 

Bărbatului îi place starea lui alături de femeie. Și dacă tu știi să-l provoci, dacă el se va simți admirat și erou, el va fi mereu alături de tine. 

Prin aceste practici de a-l face să se simtă erou, prin a-i cere ajutor și a-i mulțumi prin admirație, îți vei forma obiceiuri sănătoase. Vei învăța să te bazezi în situații grele pe un bărbat și nu vei mai avea concepția că trebuie să faci totul singură. Vei învăța să fii generoasă în mulțumire și cu atât mai mult vei primi din partea lui, îl vei atrage mai mult. Odată ce ți-ai amplificat energia feminină ești pregătită să intri într-o relație, să păstrezi raportul corect între feminin și masculin, să te bucuri de armonie și echilibru pe toate planurile. 

Nivelul lui de energie masculină depinde mult de nivelul energiei tale personale. Cu cât energia ta personală este mai mare, cu atât mai mare este nivelul bărbatului pe care îl atragi, nivelul lui financiar, nivelul lui de responsabilitate. 

Școala de feminitate te ajută să identifici dacă partenerul tău are energia masculină dezvoltată. Să selectezi cu cine comunici și să elimini tot ceea ce este toxic. Să descoperi acel bărbat care merită toată atenția ta. 

Te invit la „Școala de Feminitate Elite Premium”, un program complex și complet de cursuri ce oferă o dezvoltare personală de excepție. Înveți să fii feminină, să relaționezi la nivel energetic cu un bărbat, să-ți găsești armonia și echilibrul, să-ți amplifici puterea feminină.  Îți garantez că după această școală vei deveni autoarea propriei vieți!

Foto: Shutterstock

ShARE ÎN BUCATE - Cheesecake fără coacere cu căpșune

a mai scris și

Modifică setările cookies