Dă frâu liber sexualității tale în pat: ”Ce este femeia orgasmică”


Vorbim despre sexualitate în șoaptă, o etichetăm ca un subiect tabu, pentru că, inevitabil, o asociem cu actul sexual. Ceva nu ne lasă să renunțăm la inhibiții și să ne gândim adevăratele conotații ale cuvântului. 


Dacă ți-aș spune să o privești ca pe un dar al tău, ca pe acel diferențiator de gen – feminin și masculin? Povestea ți-ar suscita din ce în ce mai mult interesul. Să intrăm în tainele sexualității tale și să descoperim pas cu pas cum poți ajunge la acel moment de plăcere în cuplu. 

Sexualitatea, fără șabloane

Din păcate, în societatea noastră contemporană, cuvântul „sexualitate” este interpretat, adesea, foarte greșit. De ce? Din cauza faptului că showbiz-ul, publicitatea, televiziunea și celelalte surse media ne transmit, subtil, că sexualitatea este un produs de vânzare. 

Sexualitatea, însă, este ceva individual. Nu există  femei cu aceeași sexualitate. Tocmai aceasta este energia care o face pe femeie unică. Din păcate, astăzi, toate femeile își doresc și fac eforturi să fie la fel, conform standardelor, pentru că așa dictează noul curent al „sexualității”.

Însă sexualitatea femeii, în principiu, nu poate fi șablonată. Ea este un un mare curent de energie care trece prin noi și pe care noi o manifestăm ca principiu al sexului feminin sau masculin. Cea mai sexy este femeia adevărată, cea care în corpul său de femeie generează energie feminină.

Femeia sexuală este Femeia orgasmică 

Ei bine, sexualitatea este, în primul rând, cunoașterea anatomiei și a fiziologiei corpului tău. În lumea socială, noi, foarte des, fugim de ceea ce simțim, ne protejăm instinctiv de factorii externi ai lumii moderne. Dar nu uita că, pentru o femeie, corpul reprezintă cel mai bun prieten al ei, de la prima suflare și până la ultima. Corpul femeii este templul sufletului său. Femeia sexuală este cea care simte, care trăiește prin corpul său, care se scufundă zilnic în simțuri și senzații, ea este femeia orgasmică ( aici nu mă refer la actul sexual în sine, femeia vie. Din punctul meu de vedere femeia orgasmică este acea femeie care trăiește cu zâmbetul pe buze în bucurie, plăcere și satisfacție.

Cel mai bun îndemn rămâne: Cunoaște-te, află cum îți este bine, ce îți face plăcere, cum primești această plăcere și satisfacție - detalii extrem de importante pentru înțelegerea sexualității tale și manifestarea acesteia. Află ce-ți place cu adevărat.

Cum îi place lui să te vadă, în pat? 

Să facem un joc de roluri. Te întreb mai întâi astfel: Ce tip de bărbat te atrage din punct de vedere sexual și ai vrea să ajungi mai departe cu el? Ai putea răspunde fără echivoc: bărbatul puternic, curajos, încrezător, generos, activ, care este atras de succes, care își propune să ajungă în vârful ierarhiei, care aspiră spre statutul Alfa. Acesta este bărbatul care exprimă energia Yang. 

Pornind de la același raționament. Ce tip de femeie crezi că l-ar atrage din punct de vedere sexual și ar vrea să trăiască cu ea nopți pasionale?  Femeia tandră, flexibilă, relaxată, liniștită, magnetică, atrăgătoare,misterioasă, profundă, înțeleaptă, care, în același timp este plină de viață, care are „acel ceva”. Aceasta este femeia care exprimă calitățile Yin - femeia Muza pentru bărbații puternici. 

Dacă îți manifești energia sexuală pe model masculin, îți pierzi sexualitatea și ușor îți îndepărtezi partenerul care va căuta plăcere în brațele altei femei. Ce înseamnă să-ți manifești energia sexuală pe model masculin? Să folosești această energiei a vieții pentru acțiune, stres, furie, concurență. În mod normal ar fi ideal ca femeia să transforme furia în energie sexuală. Pentru a avea o relația pasională este esențial să-ți cultivi energia de femelă, să produci feromoni ( există tehnici și practici speciale). 

Idei pentru a-ți manifesta sexualitatea in cuplu, în momentele intime 

Fii naturală.  În societate poate ești judecată după felul în care arăți, după felul în care te miști, după calități. Din experiența activității mele, țin să-ți mărturisesc că cea mai sexy și mai specială femeie este cea care se comportă natural, care este ea însăși în momentele de tandrețe. 

Fii creativă! În dragoste nu e timp de rutină. Unde este rutină, nu mai este energie și sexualitate. Creativitatea ta se poate manifesta în fiecare clipă a zilei, în fiecare acțiune. Prin creativitate, poți să faci lucrurile mărunte să fie spectaculoase și savuroase. Îți poți atrage partenerul prin cafeaua pregătită de dimineață așa cum îi place, prin masa aranjată romantic acasă, prin hainele pe care le porți, așadar contează cât de creativă ești pentru a-l aduce în acel punct în care-ți dorești și a trăi plăcerea pe deplin. Jocul creativ continuă în brațele lui. Ține minte, bărbatul activ nu suportă rutina. 

Creativitatea reprezintă esența naturii noastre feminine. Sexualitatea este Creativitate! Să nu considerăm, totuși, sexualitatea ca fiind un instinct. Sexualitatea nu este un instinct, ci o forță motrică a evoluției feminine. Unul dintre lucrurile esențiale pe care trebuie să le înțelegem este că această forță nu trebuie să fie restrânsă, nu trebuie făcută tabu. Merită să-i dai frâu liber, fiind în același timp atentă la cum îți gestionezi sexualitatea. Să-ți manifești sexualitatea înseamnă să fii liberă să-ți trăiești viața așa cum îți dorești. 

Cum îți amplifici sexualitatea

Acordă tot mai multă atenție contactului cu corpul tău.Coboară din cap în corp.  Fii darnică cu tine și alege un masaj cu uleiuri. Acel masaj care nu doare, dar la final te relaxează. Ai nevoie să-ți fie cât mai bine chiar acum, să renunți la acea tensiune acumulată în mușchi. Pentru că cea mai sexy femeie este cea care are corpul moale și relaxat. Cu cât ai corpul mai relaxat, cu atât ești mai orgasmică. Energia sexuală a femeii se eliberează doar prin relaxare. Poți alege oricare altă activitate care îți relaxează și detensionează corpul. În timpul zilei, îți poți masa cu grijă fiecare deget, pentru a-ți readuce atenția și energia în corp.

Baia cu sare de mare este o altă terapie care te poate ajuta să scapi de stres, de neliniște sau de oboseala acumulată pe parcursul unei zile. Baia cu sare de mare, cu câteva picături de ulei esențial de lavandă  joacă un rol important în restabilirarea echilibrului emoțional și îți purifică câmpul energetic, întrucât apa este elementul femeii.

Zâmbetul ademenește 

Joacă un rol esențial în relația ta. Prin el, partenerul tău poate citi sexualitatea și faptul că este acceptat. Bărbatul se simte mult mai bine alături de o femeie care zâmbește. În majoritatea cazurilor, te uiți în oglindă doar pentru a te machia sau pentru a te coafa, însă uiți să-ți zâmbești ție însăți, să te accepți, să-ți dăruiești un zâmbet și să te întorci la dragostea de sine. Încearcă zilnic acest lucru! Este un gest simplu care te va umple cu energie și te va ajuta să-ți redescoperi sexualitatea. 

Dar cel mai eficient mod de amplificare a energiei sexuale pentru femei au fost, sunt și vor rămâne practicile și tehnicile străvechi. 

Ghidul tău în arta sexualității

Evenimentele din cadrul proiectului transformațional „Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi”(www.artadeafifemeie.ro) care te ajută să-ți amplifici și să-ți manifești sexualitatea sunt:

Cursul online “Școala Gheișelor Moderne”

Cursul online «Școala de Feminitate»

Workshop-ul “Arta Flirtului. Tainele Seducției”

Training-ul “Focul Pasiunii. Amanta”

Seria de webinarii “Tainele Sacre ale Tinereții”

Tabăra de feminitate ” Tainele Afroditei”, Cipru 

Vezi și:

 

a mai scris și

Modifică setările cookies