DESPRE RESPINGERE: Sunt Cristina și am fost și respinsă! Și doare... Si ce dacă?


Să vorbim despre respingere? Pai, să vedem…


Cursuri de dezvoltare personală și ore de psihoterapie o mulțime…
 
Cărți de psihologie cât să încapă într-o librărie….
 
Afirmații pozitive grupa mare……
 
Și uite că iar m-am trezit în situația în care Făt-Frumosul-Chiparosul mi-a zis NU și eu simt iar că mă scurg prin podele! NU ăsta poate să vină după o oră, după o săptămână, o lună sau un an, e făcut din același aluat. Durere! Fizică și de suflet!
 
“Nu” spus de un bărbat pe care îl plac/ iubesc/ vreau/ alături de care am o relație cu tot cu visuri la pachet, înseamnă un singur lucru pentru sufletul și urechile mele: respingere. Și că tot am introdus articolul în #sexandthecity #stories, stai să vezi când îl iubești, îi propui să numărați împeună cele 50 de umbre ale lui Grey și el te respinge și tu vezi că ți-ai construit 50 de mii de iluzii și fantezii! Degeaba! Și îți vine să intri în pământ, că elicopter nu ai, ca Grey, să zbori de acolo!
 
„DESPRE RESPINGERE”E TOTUȘI „DESPRE MINE”?
 
 
În trecutul meu telenovelistic, uneori chiar a fost clar că acest ”NU” NU avea legătură cu mine. De fapt, oamenii înțelepți spun că niciodată nu are legătură cu cel care îl aude, doar cu cel care îl spune. Dar aș vrea să aud și eu un înțelept îndrăgostit și respins cum rostește asta la fel de răspicat și liniștit! NU cred!
 
Terapeutul Lise Bourbeau, în cartea “Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine” vorbește despre respingere ca despre  “o rană foarte profundă, deoarece cel care suferă din cauza ei se simte respins în fiinţa lui şi mai ales în dreptul său de a exista.”
 
Așa că, și dacă mi-ar plăcea să fiu mereu această ființă-zen-care-are-permanent-neuronii-la-yoga-> Citește mai departe pe parfumdefemeie.ro
 
FOTO CREDIT: CAMIL BLĂNARU/DANA-ELIZA SERDEAN

a mai scris și

Modifică setările cookies