Dieta Rina, ușor de ținut și extrem de eficientă. Motivul pentru care am început-o în autoizolare


Gogoși pufoase, clătite vanilate, pâine caldă - de o lună, de când sunt în autoizolare, o țin numai într-un festin culinar. Al dulciurilor! Este clar, dacă voi continua tot așa, trebuie să îmi schimb scaunul când ajung la birou! Ca să nu degenereze lucrurile, am zis să încerc să țin mult lăudata dieta Rina. Nu vă grăbiți să mă lăudați: sunt de abia la a doua zi.


Dieta Rina - ce trebuie să mănânci și câte kilograme slăbești

Dieta Rina 1, cea de slăbit (exista și dieta Rina 2 pentru menținere), se ține deci pe o perioadă de trei luni, și un mare avantaj este că nu trebuie să numeri caloriile. Tot ce contează, de fapt, este respectarea grupelor alimentare și combinațiile permise.

Reguli în dieta Rina

Ca să nu vă demoralizați și voi că mine citind tabele întregi de reguli, e important de știut că dieta Rina 1 e conceputa atât de simplu încât nu trebuie să îți faci mari planuri legate de ce mănânci următoarea zi. Trebuie doar să urmezi cele câteva reguli alimentare legate de combinarea mâncărurilor. E o dietă simplă, nu se pune accent pe felul în care mâncarea e preparată, ci doar pe felul în care o combini.

Intra pe www.mamapentrudoi.ro să vezi care este planul alimentar pentru dieta Rina, care sunt regulile de baza ale dietei și cate kilograme slăbești în 3 luni.

Citeste si: Dieta Atkins: meniu pe zile. Slabeste mancand pe saturate, dar cu putini carbohidrati

 

 

a mai scris și

Modifică setările cookies