Elena Cucicovschi răspunde problemelor sexuale și de cuplu: ”El nu este foarte dotat”


Trainerul în feminitate Elena Cucicovschi ne învăță cum să ne redescoperim energia feminină într-o lume dominată de bărbați. 


Ioana (26 de ani): ”Eu și prietenul meu suntem împreună din clasa a XI-a, când ne-am îndrăgostit până peste cap unul de altul. El este un băiat senzațional. Mă iubește foarte mult, se poartă foarte bine cu mine, locuim împreună de câțiva ani, de când ne-am găsit amândoi serviciu în București. Eu îmi doresc foarte tare să ne căsătorim, am găsit deja și rochia perfectă... Problema mea este că, în pat, el nu este foarte dotat.

De fapt, fiind primul meu iubit, nu pot să spun că am avut și alte experiențe, doar că, din câte îmi dau eu seama, este foarte, foarte mic. Prietenele mele, care cunosc situația, îmi spun că nu se va schimba nimic după căsătorie. Dimpotrivă, la un moment dat, voi deveni foarte frustrată și îmi voi căuta satisfacția în altă parte. Mie nu mi se pare acest aspect foarte important și, la o adică, am auzit că există intervenții de prelungire sau ceva de genul. Poate fi lipsa unei vieți sexuale satisfăcătoare un motiv să nu mă căsătoresc cu el? ”

Elena Cucicovschi răspunde: 

Despre intervenții chirurgicale nu pot spune nimic, nu stăpânesc subiectul. Însă pot spune cu certitudine ca lipsa unei vieți sexuale satisfăcătoare este clar un motiv pentru care ]n timp nu va mai exista armonie ]n cuplu. Când femeia este tânăra, ea încă nu și-a descoperit sexualitatea și nici n-o accepta, încă nu este conectata la esența sa și la adevăratele dorințe. Femeia, când este tânăra, nu știe nimic despre ea însăși. Autocunoașterea vine ]n timp și din experienț[. Cu timpul apare profunzimea inclusiv în viața sexuală.

Dacă ești o femeie care tinde să pășească pe drumul evoluției feminine, îți va fi greu să accepți că te lipsești conștient de la plăcerile esențiale ale cuplului. Dar cunosc cazuri când mărimea chiar nu are importanta. Mărimea regală a bărbatului se consideră 10-12cm, din cauza că vaginul femeii are maximum 12 cm. Plăcerea nu depinde de mărime. Acesta este un mit inventat tot de bărbați. Mărimea mică se poate compensa prin atingeri, preludiu, atenție, jocuri erotice. Fiecare femeie are ascuns orgasmul într-o zonă erogenă aflată pe corp. La fiecare reprezentantă a sexului frumos, aceste zone diferă.

Dacă bărbatul este atent la nevoile femeii, o încălzește suficient prin atingeri, îi cunoaște preferințele , mărimea chiar nu contează. Femeia este foarte senzitivă, ea primește mult mai multă plăcere de la atingeri și preludiu decât de la penetrarea pur și simplu. Femeia se simte iubită și dorită când este mângâiată. Cea mai bună soluție pentru rezolvarea problemelor în cuplu este comunicarea deschisă. Spune-i partenerului ce-ți dorești și cum îți place. Unde exista iubire, deschidere și încredere, tehnicile sexuale sunt cea mai mică problemă. 

a mai scris și

Modifică setările cookies