Elena Cucicovschi răspunde problemelor sexuale și de cuplu: ”Femeia fatală niciodată nu va fi victimă”


Trainerul în feminitate Elena Cucicovschi ne învăță cum să ne redescoperim energia feminină într-o lume dominată de bărbați.


”Bună ziua. Am observat că atunci când sunt indiferentă, când nu mă topesc după atenția lui, bărbatul insistă. Cum îl facem pe bărbat să fie înnebunit după noi? Care este comportamentul unei femei fatale? Cum să facem să nu ne dizolvăm în partener?”


Elena Cucicovschi răspunde:

Într-adevăr când unul din parteneri este mai puțin interesat sau atras, celălalt are dorința de a acoperi energetic  tot spațiul. Problema e că de multe într-o relație cineva iubește prea mult… ( recomand cartea «Femeile care iubesc prea mult»). 

Când femeia se gândește neîncetat la un bărbat, ea îi dăruiește din energia sa. Atunci când ea nu primește nimic în schimb, se consumă energetic și își pierde din vitalitate. Relația în care femeia iubește prea mult este predestinată suferinței. Varianta ideală ar fi atunci când bărbatul iubește și femeia permite să fie iubită. 

Ei bine,  să revenim la femeile fatale. Femeia fatală niciodată nu va fi victimă. Ea chiar nu are dezvoltat spiritul de sacrificiu. Ea se iubește pe sine suficient de mult și nu caută iubiri în altă parte. Pentru femeia fatală bărbatul este un bonus, nici într-un caz sensul vieții. Ea știe că poți face sacrificii doar pentru bărbatul căruia i-ai dat viață. Femeia fatală are dezvoltată psihologia plăcerii, știe să primească plăcere de la tot ce o înconjoară și să dăruiască plăcere celor care o înconjoară. Este o fire mai mult artistică, chiar o adevărată actriță.  Pentru ea iubirea înseamnă emoție ușoară, bucurie, inspirație, interes, poate chiar și un joc periculos și nici decum suferință. Ea nu este femeia care suferă din dragoste.  Această femeie este magnetică, ademenitoare si trăiește din preaplinul său. Femeia fatală are o vitalitate mult mai mare decât celelalte femei și are deschidere către cultură, artă, creație, chiar și politică ( datorită energiei sexuale amplificate). Primul semn al femeii fatale - este femeia fără vârstă. Vârsta femeii este determinată de nivelul energetic pe care îl are aceasta. Pentru bărbat este indiferent dacă ai un rid sau trei, lui îi place starea sa alături de tine. Femeia fatală este o femeie cultă, citită, care știe să identifice nevoile și dispoziția bărbatului. Bărbatul se relaxează în prezența ei și după întâlnire simte un impuls energetic care îl ajută să acționeze. Are capacitatea de a inspira și dă dovadă de multă încredere în sine. Cu certitudine, femeia fatală cunoaște și știe mai multe decât femeia obișnuită. Fatală nu te naști, fatală devii. Devii datorită interesului enorm față de viață. Istoria cunoaște multe cazuri în care femeile de o provenență simplă au lăsat o amprentă uriașă în viața conducătorilor. În trecut, unica șansă a femeii era să se afirme alături de un bărbat, ca fiind fatală.  Femeia fatală atrage și este interesantă pentru bărbații care ocupă o poziție înaltă în societate. Haideți împreună să ne aducem aminte de femeile fatale, care au lăsat  urmă în istorie: Cleopatra, Elena din Troia, Anna Bolein, Hurem Sultan, Josephina, Ecaterina II,  Mata Hari, Astăzi femei fatale sunt considerate cele mai scumpe actrițe. Femeia se poate afla, acolo sus, în înalta societate datorită familiei din care provine sau nivelului energetic pe care-l are. 

Femeia fatală este o apă adâncă. Ea poate atrage și respinge în același timp, precum valurile oceanului. Pe vremuri, nivelul energetic al femeii se compara cu apa: femeia puț, femeia lac, femeia râu, femeia mare și femeia ocean. După cum v-ați dat seama, ea este femeia ocean, cea mai periculoasă apă. Alături de ea este periculos și interesant în același timp. Cel mai mare avantaj al acestei tipologii de femei este că ea știe să mențină interesul bărbatului foarte mult timp. Cât își dorește ea acest lucru. Ea știe să se facă interesantă, dorită, iubită. Știe să activeze instinctul de vânător în bărbat, să-l conecteze la propria masculinitate și astfel îl face mai puternic. Cum am spus mai sus, lui îi place starea lui alături de ea și ea fiind o psiholoagă subtilă știe să creeze această atmosferă de cuceritor. Alături de femeia fatală nu poți avea o viață liniștită, nu asta ar fi vocația ei. Ea trăiește o viață intensă și își permite luxul de a rămâne ea însăși. Iubitorii de adrenalină sunt partenerii ideali pentru astfel de femei, restul nu rezistă. 

La femme fatale - este un stil de viață în care cunoști la perecție psihologia și anatomia bărbaților. Această femeie nu poate fi cumpărată cu bani, are stimă de sine și demnitate personală. Ea ține mult la libertatea sa și este independentă, astfel lăsând impresia bărbatului că este doar la un pas de plecare dacă acesta greșește. Această femeie este deșteaptă și rațională, dar cu toate astea trăiește în energie feminină și nu-și pierde din romantism. Curajul este aliatul ei în viață, dar cu toate astea niciodată nu-și va permite greșeala de a fi într-o poziție superioară față de un bărbat puternic.  Ea se trăiește pe ea însăși și acest lucru este de admirat. Cel mai mare atu al  femeii fatale este faptul că ea niciodată nu va fi în goană după bărbați și știe să fie mereu diferită. Exact cum a spus Coco Chanel: «Ca să nu fii schimbată, trebuie mereu să te schimbi tu». Din păcate, în zilele noastre teremenul de femeie fatală se înțelege prin a fi bună la pat și a ști de manipulat bărbații. Femme fatale - este o artă care  combină inteligența femeii cu arta erotică. Arma femeii fatale este frumusețea, inteligența în combinație cu sexualitatea. 

Foto: Shutterstock

Sora lui Dani Mocanu s-a apucat de cantat - Trending Review cu Daragiu - Episodul 22

a mai scris și

Modifică setările cookies