Elena Cucicovschi răspunde problemelor sexuale și de cuplu: „Știu că nu este etic să am o relație cu un bărbat căsătorit”


Trainerul în feminitate Elena Cucicovschi ne învăță cum să ne redescoperim energia feminină într-o lume dominată de bărbați.


Cristina: ”Buna Elena, te urmăresc de mult timp și aș dori să te consult într-o situație cu care mă confrunt.
M-am despărțit de prietenul meu după o relație de trei ani, din care am ieșit afectată la nivel personal. A fost o relație toxică care mi-a scăut stima ca femeie și mi-a fost destul de greu să îmi revin, el fiind o persoană destul de instabilă. După câteva luni singură, mă simt destul de încrezătoare în mine, îmi cultiv feminitatea și mă simt bine cu mine însămi. Pe acest fond a apărut în peisaj un coleg căsătorit de mulți ani, cu care am început un flirt foarte frumos, care îmi aduce o energie foarte pozitivă.


Mă simt foarte bine în preajma lui și mă atrage din toate punctele de vedere, încât mă simt tentată să petrec mai mult timp cu el. Timpul petrecut cu el este minunat și ne înțelegem foarte bine, practic, putem discuta despre orice.  El a fost foarte clar de la început cu faptul că nu are intenția să se despartă de soție, a avut mai multe relații extramaritale până acum, în fine, este profilul bărbatului poligam care caută să satisfacă în afara căsătoriei ceea ce crede că îi lipsește. Nu am avut încă relații și eu sunt în dilemă.

Pe de o parte, știu că nu este etic și moral să am o relație cu un bărbat căsătorit, dar pe de altă parte îmi doresc să fiu cu el, să mă simt bine și să trăiesc acest moment. Știu că nu va duce la nimic mai mult decât o relație de moment fără viitor. Pentru mine este clar ce pot obține din asta și mă simt stăpână pe mine. Dorința mea este să formez în viitor o familie stabilă, am un profil clar de bărbat pe care mi-l doresc, dar încă nu a apărut. Niciodată nu am conceput o astfel de relație și nu credeam că mă voi vedea în această dilema, pentru mine conceptul de relație era clar una monogamă, dar acum îmi ridică îndoieli.


Aș dori să știu părerea ta.  Ar fi mai bine să mă îndepărtez total de astfel de relații și să aștept până apare persoana adecvată? Ce consecințe ar avea o astfel de relatie intimă la nivel energetic pentru o femeie? Îți multumesc mult!”


Elena Cucicovschi răspunde:

Vreau să încep cu explicația părții energetice. Bărbații nu caută femei, ei caută energie. Acest lucru se întâmplă când nu mai simt viață, relaxare, bucurie, inspirație de la femeia care este alături. În timpul actului sexual se produce schimbul de energie între femeie și bărbat. Femeia este capabilă să se încarce de la natură, bărbatul se încarcă doar de la femeie prin actul sexual. Anume din acest motiv se spune că femeia te ridică și femeia te coboară.

Dacă femeia este amplificată și orgasmică, bărbatul are un mare noroc. Vreau să specific că bărbatul se încarcă cu energia succesului în timpul orgasmului femeii. În timp, bărbații simt că le lipsește ceva acasă și încep să caute, să vâneze. În mod firesc, ei caută o femeie mai tânără, mai energică decât cea care este acasă. Făcând schimb de energie cu ea, el se amplifică și are energie pentru realizări mult mai mari. Acest lucru se reflectă cu siguranță și în partea materială. Doar să nu uităm că averea se face cu soția. 

Cunosc cazuri când amantele, timp de zece ani, urmăresc dintr-o garsonieră cum crește casa lui, sau se mută  de la o casă la alta și se naște al treilea copil în familie. Aceste femei trebuie să înțeleagă că sunt donatoare de energie pentru succesul și bunăstarea altei familii. Amanta speră, așteaptă și se mulțumește cu firimituri doar să nu-l piardă. Femeia care are stima de sine dezvoltată niciodată nu ar accepta așa ceva chiar dacă iubește. Din punctul meu de vedere, relația care trebuie ținută în secret nu ar trebui să existe.


Dar există și alte cazuri. Când femeia este matură și asumată, nu are speranțe, așteptări și doar își trăiește viața așa cum își dorește. Dacă ești o femeie mai rece, mai pragmatică, mai logică și nu ai nicio așteptare, atunci această aventură ți se potrivește. Femeile în energie și strategii masculine nu văd nicio problemă în a avea astfel de relații.  Dacă ești o femeie cu emoție, care se îndrăgostește de un bărbat, îți recomand să eviți astfel de aventuri. Indiferent de ce decizie vei lua, nu te vinde ieftin.

Provoacă bărbatul la fapte și, dacă este interesat cu adevărat de tine, va face aceste fapte. Doar femeia care nu se iubește și nu are stimă de sine oferă bărbatului cel mai sacru lucru pe care-l are - energia sa feminină, pentru nimic. În felul asta el niciodată nu te va aprecia ca pe o femeie prețioasă.

Vezi și:

a mai scris și

Modifică setările cookies