Există mai multe feluri de violență! Nu doar bătaia! Și nu, nu îi iau apărarea lui Will Smith


Există mai multe feluri de violență! Nu doar bătaia! Mai citiți asta o dată! Există mai multe feluri de violență! Nu doar bătaia!


O să vă rog să vă imaginați un context: o fetiță și-a pierdut tot părul. Să zicem că afecțiunea ei se cheamă alopecie juvenilă. În cazul minorilor alopecia se manifestă în general mai blând ca la adulți, dar depinde și de la caz la caz. Fetița se duce la școală unde, o altă fetiță, cunoscută în gască și la serbările școlare pentru glumele zilnice, râde pe seama ei. Știe că are o condiție medicală, dar ea asta face mereu: glume. Așa a devenit populară, așa a devenit simpatizată. Bun, mai departe. Fetița agresată se satură la un moment dat și îi trage o palmă amuzantei. Pac! Școala intervine și face dreptate: ei nu încurajează violența, așa că fetița bolnavă e pedepsită, iar glumeața e compătimită cu “vai, te-a durut? Ce urât!” Fără să îi spună nimeni nimic altceva. Nu vi se strânge un pic sufletul a „nu e ok de nicio parte?”

EXISTĂ MAI MULTE FELURI DE VIOLENȚĂ

Acum să revenim la realitatea noastră cea de toate zilele, pentru că v-ați prins, orice asemănare cu personaje reale nu este întâmplătoare. Chiar dacă nu vorbim de copii, deci de cele mai fragile suflete, tot de suflete discutăm. EVIDENT că ce a făcut Will Smith nu e în regulă! Evident că un pumn nu rezolvă niciodată nimic. Evident că e de penalizat! Foarte bine că și-a cerut iertare. Chiar el a spus-o pe contul oficial de Instagram: „comportamentul a fost inacceptabil și fără scuză. (…) Sunt jenat și acțiunile mele nu arată în niciun fel omul care vreau să fiu.” Dacă o să fie și penalizat, deși o spun cu mult regret, pentru că e un actor bun, o sa fie pentru că violența NU trebuie tolerată!

Citește mai departe pe parfumdefemeie.ro

a mai scris și

Modifică setările cookies