Femeile își îndeplinesc dorințele, bărbații au scopuri. Ce înseamnă să fii activă în interior și pasivă în exterior


Când ți-ai pus cel mai recent o dorință?


Poate cel mai inspirat pas pe care îl poți face în acest moment este să te gândești la tine, să înveți, prin gesturi mici, cum să trăiești în plăcere și satisfacție. Să trăiești în flux, ca într-un dans, nu împotriva naturii tale feminine. Descoperă cum poți rămâne feminină într-o lume activă, masculină și pregătește să incluzi în ritualul tău practicile feminine. 

În momentul în care îți pui o dorință, pune pe primul loc plăcerea și satisfacția. Dă contur gândurilor tale, așteptărilor tale, ținând cont întotdeauna cont de reversul medaliei. Când nu îți este foarte clar ceea ce vrei, vei materializa ceea ce nu vrei. Și nu, nu este vorba de a da contur unui scop - principiul masculin, ci de a-ți îndeplini un vis. Bărbații sunt cei care au scopuri, femeile își îndeplinesc dorințele. 

Să trăiești în energie feminină înseamnă să-ți dorești. Este suficient să-ți dorești. Și dorințele tale au mai multe șanse de a se îndeplini. Să fii activă în interior și pasivă în exterior. 

Ce înseamnă să fii activă în interior?

Ești foarte amplificată, puterea intenției este mare, îți dorești și îți îndeplinești dorințele. Ești precum o scoică și crești în tine o perlă. Formezi din tine femeia bijuterie. Îți place să amplifici energia feminină, faci anumite activități și practici care te ajută în acest sens.

 

În interiorul tău este un întuneric, dar un întuneric în sensul bun al cuvântului. Femeia care este activă în interior își dorește și reușește să transforme acel întuneric nevăzut în ceva văzut. Transformi prin propria energie ceea ce nu se vede. Dai viață. Dar ca să creezi, să dai viață, tu ai nevoie de energie. De aceea trebuie să-ți amplifici energia feminină.

Dacă nu ai energia feminină amplificată, universul nu te vede și nu te aude. Noi suntem conectate la Univers pentru că suntem forța creatoare a Universului. Prin uter suntem conectate la Univers. De acolo materializăm. 

 

Cât de important este să-ți dezvolți feminitatea

Îmi place să mă concentrez mai mult pe lucrurile practice, decât pe cele metaforice, așa că am aprofundat conceptul de femininitate și energie feminină din punct de vedere practic. M-am întrebat cu ce ne ajută în carieră, în carieră, în relații, în starea interioară, în amplificarea senzualității, în luarea deciziilor, în sporirea încrederii sau în dezvoltarea personală. 

Femininitatea îți dă simțul intuiției. Iei decizii mai ușor, poți da un sfat partenerului. Pentru că te simți autentică. Pentru că îți permiți luxul de a fi tu însăți. Pui pe primul loc ceea ce simți tu. Și acest lucru este posibil doar când te conectezi la energia ta feminină. În carieră, înseamnă creativitate, emoție, relaționare. Tu vinzi emoție. Vinzi încredere în sine și stare de bine, cele mai mai scumpe produse din lume. 

 

Feminitatea înseamnă viața în plăcere și satisfacție. Și o să-ți ofer un exemplu care te va ajuta să înțelegi mai bine ce înseamnă asta. Toți avem în pașaport menționat sexul. Feminin sau Masculin. Ce înseamnă sexul feminin? Misiunea ta este să-ți manifești energia ta sexuală în feminin. Energia sexuală este energia vieții și se produce în organele sexuale. Dar ce se întâmplă cel mai des? Femeia vine în corp de femeie, dar ea își manifestă existența în energie masculină. În situația aceasta, tu ești deconectată de la esența ta și trăiești împotriva naturii. Nu ești așa cum te-a creat Dumnezeu.

 

Amintește-ți că după Absolut, energia s-a divizat în energie feminină și energie masculină: Ying - Yang, Soare - Lună, Noapte - Zi. De ce s-a întâmplat asta? Pentru că orice sistem tinde spre echilibru. Avem nevoie să echilibrăm în interiorul nostru energia feminină cu cea masculină, pentru a simți o stare de armonie și echilibru, o stare de bine și mai ales pentru a avea încredere în sine. Cel mai scump produs din lume este încrederea în sine și starea de bine. Poate ești o fire căreia îi place să cumpere multe lucruri: haine, mașini, vacanțe. Poate dai bani mulți pentru starea de bine și încrederea în sine. Însă esența ta nu se află aici.

 

Și totuși avem nevoie de masculinitate, dar în doze bine gândite

Viața ta are nevoie de echilibru, de Ying și Yang, de Soare și Lună, de Noapte și Zi. Nu e rău să te afli în energie masculină. E rău să te afli în ea non-stop. Eu, de exemplu, în proiecte, în carieră, când trebuie să lupt pentru anumite obiective, eu sunt Activă, mă folosesc de Foc, de Pasiune. Asta înseamnă că eu îmi accesez energia masculină. Învăț să mențin armonia și echilibrul între cele două energii. Poți face asta când ai dezvoltat la maximum energia feminină și apoi tu știi să o dozezi. Tu știi să te folosești de ea în orice aspect al vieții. 

Să spunem că la job ai rolul de manager și porți o pălărie corespunzătoare. În acest rol te folosești de energia masculină și ești conștientă de asta. În momentul în care ai de luat decizii, în care ai anumite responsabilități, energia ta se descarcă.

Problemele de sănătate, stresul, depresiile apar când trăiești în energie masculină, împotriva naturii tale. De regulă, până în 40 de ani nu simți acest lucru, trăiești viața ca un val, într-o societate modernă unde ți se cere carieră și ești cumva deconectată de la esența ta feminină. Însă după această vârstă simți că nu mai ai suficientă putere, starea interioară nu este așa cum îți dorești, poți atrage bărbați nepotriviți. Și îți pui întrebarea de ce ți se întâmplă asta?

De multe, ori trăiești într-o rutină și lupți cu familia, cu copiii, la job. Consideri că pentru a avea ceva trebuie să lupți. Consumi multă energie. Astfel ajungi la un moment dat să simți că nu mai poți. Să fii atât de tensionată încât să împingi bărbatul de lângă tine.

 

Viața ta adevărată începe când te conectezi la esența ta 


Când înveți să trăiești în energie feminină, indiferent de câți ani ai. Când știi cine ești, ce vrei și ce-ți dorești cu adevărat. Când îți dai timp să te asculți. Când reintri în energie feminină și îți amplifici această energie.

Trebuie să ai sentimentul de plin. În momentul în care trăiești în energie masculină nu ai cum să ai sentimentul de plinătate. 

Gândește-te la spectacolul Lunii pline. Este apogeul energiei feminine. Femeia este copila Lunii și pentru a-și amplifica energia feminin este important să se sincronizeze și să trăiască după ritmurile lunii. Vorbim despre patru faze ale lunii: Luna nouă, Luna în creștere, Luna plină, Lună în descreștere. Trebuie să știi să te folosești de zilele lunii și de aceste faze. Luna guvernează energia feminină. 

 

Când Soarele luminează Luna, vedem Luna plină, această splendoare pe cer. Ca să fii Luna plină, trebuie ca Soarele să te lumineze. Soarele este energia masculină. Dacă ești în energie masculină, Soarele nu te poate lumina. Pe Cer nu există Soare cu Soare, nu există doi aștri pe cer.

 

Tu, ca să atragi principiul activ, trebuie să devii principiul pasiv. Să-ți asculți partenerul, să-i oferi ocazia de a-ți povesti cum a fost ziua lui. Să analizezi: ești Soarele sau Luna? Vrei alături de tine un Soare? Atunci lasă-l să fie Soarele. Fii tu Luna. 

 

Doar femeia care trăiește în energie feminină va avea alături un bărbat puternic. Femeia care trăiește în energie masculină va avea alături un bărbat slab. Asta nu înseamnă să fii slabă din punct de vedere al caracterului, ci alături de partener să știi cum să-ți accesezi energia feminină. Să fii flexibilă, relaxată, să intri într-o altă stare, fizică, emoțională, hormonală, diferită de cea de la job, din afaceri. 

 

Energia se reflectă în relațiile tale

Imaginează-ți că dacă tu ești în energie feminină și bărbatul de lângă tine este în tot energie feminină. Relația voastră nu poate fi una de durată. El nu va putea lua decizii, tu nu vei putea lua decizii. Va fi greu să armonizați. 

Există și varianta în care tu ești în energie masculină, El este în energie feminină. Tu vei fi cea activă, cea care ia inițiativa, vei fi femeia bărbat.

O altă variantă este cea în care tu ești în energie masculină și partenerul tău tot în energie masculină. Va fi o luptă enormă în relația voastră. 

Cel mai bun echilibru este femeia în energie feminină și bărbatul în energie masculină. Este echilibru, armonie. Exact așa cum în natură este nevoie de echilibru, la fel și într-o relație e nevoie de echilibru. 

 

Tehnici și practici pentru amplificare energiei feminine

Învață să cobori energia din cap în corp. Bărbatul este cel care gândește, femeia este cea care simte. Folosește-te de acele tehnici care te ajută să-ți dezvolți femininitatea, simțurile.

 

O tehnică eficientă pentru a te încărca cu energie este să te trezești dimineața, între 5 și 7.00, pentru că feminitatea se dezvoltă cu partea dreaptă a creierului, responsabilă de ceea ce simți. Și este ca o porție binemeritată de oxigen, după o zi în care partea stângă a creierului a fost cea activă, cea care a strâns infomațiile, însă nu a acordat atenție modului în care o percepem. 

 

Poți face meditație, respirație abdominală, yoga, pilates, dans - tot ceea ce te ajută să-ți simți corpul, să lucrezi cu el, să transferi energia din cap în corp.

 

Te poți conecta cu ritmurile Lunii. De exemplu, în perioada cu Lună Nouă este bine să planifici, să visezi, să vizualizezi. Pregătește totul pentru acțiune, dar încă nu acționa. De ce? Pentru că este puțină energie în natură și nu va fi eficient ceea ce faci sau va fi eficient, dar cu mult efort. În perioada cu Lună Plină urmează ritualuri de înfrumusețare, iar perioada Luna în Descreștere e un moment bun pentru a începe o cură de slăbire și pentru a face ritualuri de purificare.

 

 

Meditație - 5 Ritmuri este o practică de meditație prin dans, concepută de artista americană Gabrielle Roth, la sfârșitul anilor 1970. Ea se bazează pe tradițiile indigene, dar și din întreaga lume, folosind principiile filozofiei șamaniste, mistice.

 

Gabrielle Roth descrie practica ca pe o călătorie sufletească și spune că prin mișcarea corpului, eliberarea inimii și eliberarea minții se poate conecta la esența sufletului, sursa de inspirație, prin care o persoană are posibilitatea unui potențial nelimitat. 5 Ritmuri este un dans și o practică a mișcării, cele 5 ritmuri diferite reprezentând porțile către ființa ta. 

 

Fiecare dintre aceste ritmuri este un profesor pentru multe aspecte ale vieții de zi cu zi.

 

Dansând aceste ritmuri, atenția ți se îndreaptă spre corpul tău. Dansul te ajută să creezi legătura dintre corp, inima și minte.

 

Prin dans creezi spațiu în corpul tău, respiri conștient și te reconectezi cu forța vitală, eliminând blocajele generate de stresul cotidian. Prin amploarea mișcărilor și creativitate în ritmuri diferite, trezești bucuria interioară exprimată prin dansuri energice, gesturi simple și mișcări în diferite forme. Cele 5 ritmuri marchează calea înapoi către un sine real, un sine instinctiv, pasional. 

 

Acordă atenție alimentației feminine. Hormonii îți ghidează viața. Starea ta interioară depinde foarte mult de hormoni. Poți produce mai mult estrogen, hormonul feminin care te ajută să fii lubrifiată, dacă incluzi în alimentația ta: gălbenușul, cașcavalul mai gras, smântâna, peștele gras: somonul, boabele de linte. Evită pe cât posibil alimentele masculine, cum ar fi carnea de berbec, whiskey-ul care produc testosteron. 

Alege acele practici care îți aduc plăcere și satisfacție, care te relaxează. 

 

Femininitatea se reflectă asupra frumuseții tale

În momentul în care începi să-ți amplifici femininitatea, să produci mai mulți hormoni feminini, ai forme mult mai atrăgătoare. Și asta se vede în păr, în ten, în fața detensionată. Simți că întinerești. Simți plăcere și satisfacție, nu ai tensiuni în corp. 

Când trăiești cu energie feminină, tu nu trăiești împotriva naturii, ci exact așa cum ai fost creată. Și atunci viața ta este foarte armonioasă. În momentul acesta devii activă în interior și pasivă în exterior. Ești precum scoica care se deschide și din ea iese perla, femeia care se manifestă în energie feminină.

 

Energia feminină înseamnă empatie, dragoste. Tu ești un puzzle important în acest Univers. Poți să transformi energiile mai puțin bune, conflictele în iubire. În situațiile mai tensionante, ca cele pe care le trăim acum, dispare încrederea și acesta este un semn al lipsei de energie feminină. Tu te poți folosi de puterea ta creatoare. 


Vrei să-ți amplifici energia feminină, să fii femeia care-și îndeplinește în mod natural dorințele? Ți-ar plăcea să deprinzi secretul armoniei și al echilibrului? Să știi cum să relaționezi la nivel energetic cu un bărbat? Și, mai presus de toate să deprinzi acele practici feminine care să te relaxeze pentru a relaționa mult mai ușor? Te invit la „Școala de Feminitate Online” - un program complex și complet de cursuri care îți oferă o dezvoltare personală de excepție.


a mai scris și

Modifică setările cookies