Hai să oferim mai mult decât un dar! Cum să personalizezi un cadou - orice cadou


Cum să personalizezi un cadou?


Știți cum se spune: globurile de Crăciun devin tot mai valoroase de la an la an. Sunt tot mai prăfuite, unele din ele mai decolorate sau mai urâțele, dar dacă împodobesc un brad într-o casă cu sărbători luminoase, ajung să cuprindă amintiri și emoții. La fel e și cu darurile. Nu contează atât de mult cât costă –ok, uneori contează, dar nu prețul face darul…neprețuit.

Eu cred că un cadou special nu vine la pachet cu “ O, vai, mulțumesc”, ci cu vreo câteva secunde de tăcere, o lumină în privire și apoi cu “ ooooo, vai, mulțumesc.”

CUM SĂ PERSONALIZEZI UN CADOU?

De-a lungul vieții, cele mai dragi daruri – pe care le-am oferit și le-am primit, nu sunt cele pentru care s-a cheltuit neapărat avansul pentru o garsonieră. Sunt cele care au ceva personal, important. Îmi vine să râd și acum când îmi amintesc de un episod Friends. Administratoul blocului e îngropat în bani în repetate rânduri pentru că băieții cred că omul nu va apecia prăjiturelele primite de la fete. Într-un final, omul spune că, de fapt, a fost cel mai mulțumit de dulciuri pentru că erau făcute special pentru el – aveau ceva personal.

CITEȘTE MAI DEPARTE PE PARFUMDEFEMEIE.RO 

a mai scris și

Modifică setările cookies