Instrumente de fericire de la Sadhguru! Ce am învățat de la Sadhguru în perioada în care am interacționat în România?


Sadghuru a fost în România în Săptămâna Mare a Paștelui. 


Poate într-una dintre cele mai agitate săptămâni din an –  cu zile în care românii aleargă după vopsea de ouă, ingrediente pentru cozonaci, benzină mai ieftină care să te ducă la rude și tot așa. În teorie, s-ar putea spune că aleargă după mântuire, dar în practică e vorba de o izbăvire personală aici pe pământ: a liniștii personale  că măcar de sărbători ai făcut totul pentru…liniște. Fără să dezbatem prea mult, e bine și așa, nu?

AȘADAR, SADHGURU A FOST ÎN ROMÂNIA ÎNTR-UNA DIN CELE MAI OCUPATE SĂPTĂMÂNI DIN AN.

Mai mult, o săptămănă eminamente ortodoxă. În condițiile în care aceasta e principala credință a românilor. A rămas în țara noastră de miercuri seară până vineri. A dat interviuri, a organizat un eveneniment public la Arenele Romane, unde au participat 5000 de oameni. A mai avut două întâlniri, una cu oameni de afaceri, alta cu influenceri. Apoi a avut discuții cu Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, cu Adrian Chesnoiu, Ministrul Agriculturii și cu Ionuț-Sorin  Banciu, Secretarul de Stat în Ministerul Mediului. Toate astea în 2 zile și o seară.

PE 21 MARTIE, SADHGURU A PLECAT ÎNTR-O CĂLĂTORIE DE 100 DE ZILE CU MOTOCICLETA, DIN UK LONDRA PÂNĂ ÎN INDIA – BAZINUL CAUVERY, PENTRU A CREȘTE GRADUL DE CONȘTIENTIZARE LEGAT DE SOL. (LA ACEST BAZIN ȘI LA MUNCA LUI SADGHURU A FĂCUT REFERIRE ȘI LEONARDODICAPRIO).

E vorba de 30.000 km străbătuți pe motoicletă prin Europa și prin Orientul Mijlociu, în efortul de a #salva solul.  În acest demers, Sadghuru traversează 24 de națiuni, cu scopul de a-i face pe oameni să contribuie la vindecarea planetei. În România, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali a ajuns direct din Bulgaria. După două zile și jumătate extrem de intense la noi, a plecat direct în Istanbul. Apoi Tblisi, Baku, urmează Amman. Cum spunea chiar în podcastul Acasă la Măruță, deși are 60 de ani,”trăiesc atât de intens încât nu am timp să îmbătrânesc.”

CITEȘTE MAI DEPARTE PE PARFUMDEFEMEIE.RO

FOTO: SADGHURU INSTAGRAM

  • Instrumente de fericire de la Sadhguru! Ce am învățat de la Sadhguru în perioada în care am interacționat în România?

a mai scris și

Modifică setările cookies