Întrebarea nu e dacă ne e greu! Întrebarea e ce e cel mai greu acum și ce e de făcut?


Ce să vă zic? Îmi e dor de poze cu pisici! Multe pisici! Vă rog eu, multe, multe, multe! Hai și căței! Și papagali (mă rog, ăia mai apar, pe ici, pe colo). Îmi e dor de multe lucruri, de la îmbrățișări de la oameni de care îmi e dor tare, până la lămâi și spirt medicinal din belșug. Și Doamne, îmi e dor de îmbrățișări…


ÎMI E DOR ȘI ÎMI E GREU…CHIAR ÎMI E…
 
Trăim vremuri cum nu au mai fost, nici pentru noi, nici pentru părinții nostri! De fapt, nici pentru bunici, nici pentru nimeni. Pentru că istoria se repetă, dar nu în detaliu. Fiecare criză e altfel, fiecare război se experimentează diferit și contextual. Cu alte arme, alți inamici, altfel de aliați, atfel de propagare. Poate doar frica e la fel.
 
Acum două săptămâni, când încă nu începuse nebunia în România, iar eu și noi nu știam ce înseamnă să îți pierzi libertatea, am scris, cu ajutorul unui specialist, un material a cărui idee principală era să evităm starea de panică. Azi mă străduiesc să am curaj și să spun că eu, care explicam cât e de nocivă panica, acum mă lupt cu ea. În valuri cel puțin! Uneori e mai bine, uneori e bine și uneori îmi e tare greu!
 
Citește mai departe pe parfumdefemeie.ro

a mai scris și

Modifică setările cookies