Poți să ieși la protest să strigi că îți pasă sau poți să treci testul pandemiei șI să arăți că îți pasă


Din comunism și din “era celor care nu cuvântă” – așa cum numesc eu perioada în care tăcerea, chiar dacă nu era de aur, era din păcate centură de siguranță – am puține amintiri


Cravata de șoim al patriei, pionier nu am apucat să fiu. Câteva serbări de la grădiniță. Bebelușii primiți cadou de Crăciun de la ultimul Moș Gerilă din viața mea. Apoi a venit Moș Crăciun. Așa cum a venit și libertata într-o altă societate. Nu voi comenta conceptul extins al libertății . Cel puțin principial și constituțional am fost un copil, mai târziu adult, crescut într-o societate liberă.

TOCMAI DE ASTA NU VOI ARUNCA NICIO PIATRĂ CĂTRE CEI CARE, ZILE LA RÂND, AU IEȘIT LA PROTEST CÂND O ȚARĂ ÎNTREAGĂ STĂTEA ÎNCHISĂ ÎN CASĂ.

Nu-i voi numi nici căpșunari, nici mămăligari, nici analfabeți. Și nici nu o să dau în urma lor cu un puf de dezinfectant. Cred că trebuie taxate pe loc orice derapaj împotriva cadrelor medicale – oameni care nu mai au viață de mai bine de un an ca să ajute alte vieți. Orice act de vandalism trebuie să intre sub incidența legii. Dar eu nu voi condamna dreptul unor oameni de a-și spune of-ul, atâta timp cât știu de ce o fac. Sper.

Faptul că nu condamn, nu înseamnă însă că -> CITEȘTE ÎNTREGUL ARTICOL AICI


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA OLIMPIADA MĂMICILOR:

FOTO: SHUTTERSTOCK

a mai scris și

Modifică setările cookies