Sustenabilitate - cum ar fi să devenim noi supereroii planetei noastre?


Cine a vrut să fie Batman, Wonder Woman, Superman sau Sailor Moon când era mic, mâna sus! Și nu, nu pentru colanții de supererou sau diadema de supereroină! Ne doream să fim aceia care făceau bine în jur, care salvau oamenii și pământul întreg! Care contau!


Și acum? Da, exact! Acum am crescut, iar nasul de Superman și Wonder Woman-în-devenire a dat de facturi, de griji pentru supraviețuire sau de comunicate zilnice despre evoluția pandemiei SARS-CoV-2. Prea stresați ca să mai salvăm chiar și 5 minute pentru un om iubit, ne mai arde de salvat planeta? Pentru mulți răspunsul e NU, dar NU e bine! Pentru NOI!

SUSTENABILITATE – DE CE E IMPORTANT SĂ DEVINĂ UN MOD DE VIAȚĂ?

 

Într-o lume a preocupărilor zilnice, cuvinte precum “ sustenabilitate”, “dezvoltare durabilă” sau “protejarea biodiversității ” riscă să devină “priorități de lux”! Pentru mulți sunt preocupări pentru oamenii care nu au serviciu, copii și probleme – dacă există! Pentru oamenii care au miliarde, nu salariu de la corporație! Pentru cei din filme și reviste precum Leonardo DiCaprio sau Greta Thunberg, nu cei ca noi sau ca vecinii de bloc.

CITEȘTE MAI DEPARTE PE PARFUMDEFEMEIE.RO 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MATERIALE EXCLUSIVE:

FOTO: SHUTTERSTOCK

a mai scris și

Modifică setările cookies