Uneori, suntem triști sau furioși de sărbători! Copleșiți de singurătate sau necăjiți! Uneori plângem! Și e OK!


Acum, că au trecut puțin zurgălăii, cârnații încep să se așeze – în burtă și pe burtă, iar anul se înnoiește, hai să spunem lucrurilor pe nume: uneori, suntem triști sau furioși de sărbători! Copleșiți de singurătate sau necăjiți! Uneori plângem! Și e OK!


Oamenii care se trezesc plângând pe 23 sau 24 Decembrie nu își vor desena automat un zâmbet pe față cum se va miji de ziuă pe 25 Decembrie. Cei care se confruntă cu depresie sau alte probleme de sănătate pe 31 ianuarie nu se vor videca prin minune în prima zi a noului an. Cei care se simt săraci nu se vor îmbogăți peste noapte – o fi ea noaptea în care vine Moșu sau în care se schimbă anul. Cei care se simt triști, obosiți, singuri, nu își vor modifica sentimentele DOAR pentru că au început sărbătorile, ca și cum ar apăsa pe un buton cu zurgălăi. Sau ca și cum ar bea un bax de șampanie! Deși aici e discutabil!
 
Kristina Kuzmic, vloggeriță din SUA tare simpatică și…. mamă și mai simpatică a trei copii, scria zilele acestea pe Facebook despre unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la un consilier școlar:
 
„Spuneți-le copiilor că în timpul sărbătorilor vor vedea o mulțime de emisiuni TV, filme și reclame unde toată lumea este fericită. Dacă există probleme, toate vor fi rezolvate până la sfârșitul filmulu! Faceți-i să înțeleagă că aceștia sunt actori care sunt plătiți să acționeze în acest fel și să intre în rol."
 
CITEȘTE ÎN ÎNTREGIME ARTICOLUL PE PARFUMDEFEMEIE.RO

a mai scris și

Modifică setările cookies