Cel mai colorat eveniment al anului va avea loc la Mamaia. Afla cele mai tari informatii despre The Color Run


Vrei sa ai parte de o zi de distractie garantata la mare? Vino pe 26 iulie la Mamaia, acolo unde va avea loc cursa The Color Run. 


Cunoscuta sub numele "Happiest 5k on the Planet", The Color Run se adreseaza atat persoanelor care isi doresc sa faca putina miscare fara sa aiba grija cronometrului, dar mai ales celor care vor sa se distreze pret de cateva ore in culori.

 

Daca nu te saturi de culori nici dupa cei 5 km, atunci este obligatoriu sa participi si la evenimentele care vor avea loc dupa cursa, unde se va imprastia din belsug cu pudra colorata. 

 

La The Color Run reusesti sa imbini beneficiile alergatului asupra sanatatii, cu bucuria de a participa la un eveniment original, in timpul caruia se pot intampla si o multime de lucruri neasteptate, precum cereri in casatorii sau chiar nunti, asa cum s-a intamplat la editii anterioare. 

 

Vrei sa participi la eveniment, afla aici informatiile utile:

1. Start-ul cursei colorate se va da la Hotelul Rex si se va alerga prin stanga si prin dreapta lui, inclusiv pe faleza.

2. Cei dornici sa se coloreze se pot inscrie pe site http://thecolorrun.ro/mamaia/ si pot beneficia de pret special daca se inscriu cat mai curand.

3. In functie de locurile disposibile, vom deschide puncte fixe si pentru inscrierile offline.

4. Ridicarea kit-urilor se va face de la Martimo Shopping Centre incepand de marti, 22 iulie.

5. Alergatorii colorati se vor bucura de toate pozele facute cu ei la eveniment datorita programului Pic 2 Go. Mecanismul este simplu: intra pe site-ul nostru, scriu numarul de concurs, iar programul  genereaza automat pe profilul de facebook toate pozele in care a scanat codul cu numarul  lor de concurs.

6. Unii colorati sunt fani The Color Run. Au participant pentru prima oara in afara la ,,The Happiest 5k on the Planet’’, iar in Romania au participat la ambele editii, la cea din Bucuresti si cea din Cluj. 

7. La cel mai colorat eveniment al anului nu cronometrul este important, ci voia buna. De aceea, majoritatea  celor care vin sa se coloreze din cap pana in picioare sunt insotiti fie de prieteni, fie de familie.  Nu exista limita de varsta, insa copiii sub 14 ani trebuie sa vina impreuna cu un adult. Cei sub 6 ani beneficiaza de gratuitata la taxa de participare.

8. The Color Run ofera culoare si persoanelor cu dizabilitati permitandu-le accesul gratuit, lui si insotitorului sau, in zona evenimentului.

9. Cel mai colorat evenimet al anului, aduce impreuna alergatori, oameni pasionati de jogging, dar pentru multi e prima ora cand alearga 5km, alearga sau merg in ritm alert.

  • Cel mai colorat eveniment al anului va avea loc la Mamaia. Afla cele mai tari informatii despre The Color Run
Modifică setările cookies