CONCURS: Indrazneste sa incerci!


Iti amintesti un moment din viata ta, in care ai iesit din zona ta de confort si ai reusit sa faci ceva ce-ti doreai dintotdeauna? Prima data cand ai cantat la karaoke, prima excursie pe munte, prima plimbare cu rolele, cu siguranta ai si tu cel putin o poveste despre ziua in care ai indraznit sa faci ceva nou. Scrie-ne povestea ta intr-un comentariu si poti castiga unul dintre cele 10 premii oferite de Always. Castigatorii se extrag pe 22 aprilie!

 

 

Tag-uri: #Always #concurs

Daca ne-am privi viata cumva obiectiv si de la departare, cel mai probabil am observa cum intregul ei curs a virat stanga, dreapta sau a mers in linie dreapta dupa un singur tipar, o singura impartire: DA sau NU. Da, asta e cariera care mi se potriveste. Nu, nu asa trebuie sa arate o relatie. Da, o sa prefer intotdeauna bronzul de munte in locul celui de mare. Nu, nu o sa ma avant vreodata cu capul inainte. Si nici in afara zonei mele de confort. De ce sa risti? 

Totusi, sa revenim cu picioarele pe pamant si sa ne privim cat se poate de subiectiv ziua de azi. Ce o face atat de frumoasa? Ce ne face sa spunem ca viata merita traita din plin? Fiecare zi in care ne infruntam limitele autoimpuse, avand mereu capul sus si deschis pentru o noua provocare, este o zi frumoasa si plina de sens. 

Always sustine femeile care isi doresc sa indrazneasca mai des. Always provoaca femeile care indraznesc sa isi paraseasca zona de confort si incearca noul fiecarei zile. Simti ca te numeri printre ele? Povesteste-ne intr-un comentariu un episod in care tu esti personajul principal, si poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 10 premii Always*, care contin produse Always, „Ghidul Femeii Active” si programul „5 zile fara griji”, pentru ca tu sa indraznesti sa incerci in continuare, indiferent de perioada lunii. 

Absorbantul Always a fost creat pentru a functiona singur, fara vata deasupra, oferind protectie si siguranta, indiferent de stilul de viata. Ca un aliat de incredere, Always te protejeaza impotriva scurgerilor de pana la 5 ori mai bine decat absorbantul cu vata deasupra, astfel incat femeile sa poata fi cat de active isi doresc si sa-si traiasca viata la adevaratul lor potential, fara idei preconcepute si stres. 

*Pachetul cu premii Always contine: Absorbante Always Ultra Normal Plus 10 buc, Absorbante Always Ultra Super Plus 8 buc, Absorbante Always Ultra Night 7 buc, “Ghidul Femeii Active” si ”programul 5 zile fara griji”. 

Vezi regulamentul AICI.

FULLSCREEN
CONCURS: Indrazneste sa incerci!
  • /

related posts