Cum reusesc unele femei sa arate impecabil fara machiaj? Se demachiaza impecabil


Cel mai important lucru in ceea ce priveste machiajul il reprezinta demachiatul! Si demachiantul. Desi toate stim ca este necesar sa ne curatam tenul ca la carte, nu toate ne gandim de doua ori inainte sa folosim un produs. In plus, curatarea tenului este importanta chiar si atunci cand nu folosim deloc produse cosmetice de infrumusetare.


Primul si poate cel mai important lucru este sa stii ca tenul tau este diferit de al altor femei, iar produsele pe care le folosim trebuie sa fie si ele diferite, in asa fel incat pielea sa nu sufere in niciun fel.

Apa dura si diversele sapunuri iti pot curata fata, dar o pot usca si deteriora intr-un mod complet neplacut, iar impotriva acestor lucruri vin Apa Micelara Garnier pentru ten sensibil, cat si Apa Micelara Pure Active pentru ten normal/gras.

Apa Micelara este cel mai portrivit produs pentru demachierea tenului, iar gama Garnier acopera toate tipurile de ten, de la cel normal, la cel sensibil, gras sau cu imperfectiuni.

Poti renunta la a-ti mai curata tenul cu pretul uscarii lui, iar pentru a afla exact ce tip de Apa Micelara ti se potriveste, nu trebuie decat sa faci un scurt test pus la dispozitie de Garnier, printr-un singur click:

Daca stii deja ce ti se potriveste, dar vrei sa incerci Apa Micelara potrivita tie, nu trebuie decat sa parcurgi QUIZ-ul de pe www.apamicelara.garnier.ro, iar dupa inscriere ai ocazia de a invita o prietena sa se inscrie alaturi de tine.

Impreuna veti participa la extragerea unui premiu care va asigura Apa Micelara Garniera ideala tipului vostru de ten, timp de 1 an!


Tenul tau ce isi spune, care este Apa Micelara potrivita lui? Testeaza GRATUIT Apa Micelara potrivita tipului tau de ten! Convinge-ti macar o prietena sa spuna  “Adio” apei dure si puteti castiga fiecare apa micelara pentru 1 an. Pielea ta iti va multumi.

related posts

Modifică setările cookies