Invata cum sa gatesti o pasca delicioasa raw vegan de la Anca Alungulesei si Nicoleta Luciu


Nicoleta Luciu se pregateste intens pentru sarbatorile de Paste! Special guest star in noul episod din serialul online ”Mademoiselle Coco”, Nicoleta Luciu a invatat de la Anca Alungulesei, expert in nutritive si trainer in alimentatie raw vegan, sa gateasca fara foc o pasca raw vegan.


Mamica a patru copii, foarte vigilenta in ceea ce priveste alimentatia acestora, Nicoleta Luciu a recunoscut ca supravegheaza cu strictete ca cei mici sa se hraneasca intr-un mod cat mai sanatos. “La copii nu ai voie sa faci greseli”, spune vedeta, astfel incat experienta de a pregati o pasca traditionala intr-o varianta sanatoasa – fara zahar, lapte si oua – dar si extrem de gustoasa a incantat-o foarte mult. 

“Varianta raw vegan de pasca traditionala pentru sarbatorile Pastelui este insa un desert delicios, care nu se adreseaza numai copiilor, ci si adultilor preocupati sa-si ingrijeasca intr-un mod optim sanatatea”, spune expertul in nutritie, Anca Alungulesei. 

Din faina de fulgi de ovaz, nuci si migdale hidratate, si indulcit cu gem de smochine si curmale, Nicoleta Luciu a pregatit aluatul. Anca Alungulesei a pregatit in tot acest timp crema “de branza” obtinuta din caju hidratat, turmeric, lapte de caju, fulgi de drojdie inactiva – bogati in vitamina B – zeama de portocale si lamaie si bineinteles, stafide. 

“Am adorat acest moment!” a marturisit Nicoleta Luciu dupa ce a putut admira si degusta rezultatul final al experientei culinare pe care a trait-o in bucataria raw a lui “Mademoiselle Coco”. Desi a marturisit chiar de la inceput ca are emotii sa gateasca alaturi de o “profesoara” in nutritie sanatoasa, Nicoleta Luciu le-a depasit rapid si a demonstrat ca poate gati fara probleme un preparat raw vegan.

 

  • Invata cum sa gatesti o pasca delicioasa raw vegan de la Anca Alungulesei si Nicoleta Luciu

related posts

Modifică setările cookies