(P) Cele mai bune mirodenii pentru a găti puiul


Carnea de pui este un aliment îndrăgit de mulți dintre noi. Se prepară ușor, în diverse moduri și poate fi asezonat cu legume, orez, paste și în multe alte combinații care mai de care mai savuroase.

Tag-uri:

În plus, pieptul de pui face parte din meniul celor care vor să se mențină în formă deoarece este sărac în grăsimi și conține o cantitate generoasă de proteine și nutrienți esențiali. 

Totuși, carnea de pui poate părea fadă pentru aceia dintre noi care preferă mâncărurile cu arome mai intense. Din fericire, poți conferi un plus de savoare preparatelor din pui, alegând cele mai bune mirodenii pentru acest ingredient. Află care sunt acestea!

Boiaua, cel mai potrivit condiment pentru preparatele din pui 

Boiaua este un condiment de culoare roșie care se obține prin pisarea ardeiului roșu uscat. Există boia dulce sau iute, în funcție de soiul ardeiului din care prepară.

Nu doar că boiaua este un puternic antioxidant, dar ea conține de până la 9 ori mai multă vitamina C decât sucul de lămâie. Și dacă nu ai destule motive să o incluzi în rețetele tale, trebuie să știi că acest condiment poate transforma o rețetă de pui simplă într-o adevărată delicatesă culinară.

Folosește boia pentru a conferi un plus de savoare mâncărurilor, dar și pentru a crea un plating deosebit! De asemenea, îți spunem un pont: boiaua face casă bună cu usturoiul, așadar nu ezita să le folosești împreună în rețetele tale. Până te apuci de gătit poți comanda chiar pe veranda casei tale de la KFC crispy și aripioare picante de pui.  

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui la grătar 

Carne de pui preparată la grătar este un fel de mâncare simplu și foarte sănătos. O poți servi cu o garnitură de orez sau cu cartofi natur și o poți asezona cu diverse mirodenii.

În acest caz, îți recomandăm să folosești sare, pudră de usturoi și câțiva stropi de ulei - toate acestea vor frăgezi carnea și îi vor da un plus de gust.

De asemenea, printre cele mai bune condimente pentru carnea de pui la grătar se numără și coriandrul, chimionul și boabele de muștar. Boiaua iute este și în acest caz o alegere inspirată care te va ajuta să obții un preparat bun de te lingi pe degete! 

Cele mai bune mirodenii pentru carnea de pui la cuptor 

Carnea de pui la cuptor trebuie să își păstreze frăgezimea, motiv pentru care bucătarii o marinează înainte de a o găti. Din sosul de marinadă nu trebuie să lipsească sarea, piperul, uleiul de măsline și busuiocul (fie el proaspăt sau uscat). Dacă vrei să pregătești pui la cuptor cu un gust desăvârșit, adaugă și câteva rondele de usturoi, cimbru și un strop de vin alb. 

Carnea de pui poate fi asezonată cu o mulțime de condimente și de mirodenii care îi potențează gustul. Ține cont de sfaturile și de secretele pe care ți le-am oferit în acest articol și pregătește diverse preparate delicioase din pui chiar la tine acasă!

related posts

Modifică setările cookies