(P) Cum sa ai gene perfecte. Invata sa aplici corect mascara cu un aplicator revolutionar si o noua formula inovatoare


Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care inca din timpuri stravechi oamenii au vrut sa isi infrumuseteze genele si sprancenele. Astfel a aparut mascara, substanta minune care sublinia forma acestei zone faciale.

Tag-uri:

Se crede ca cele mai vechi civilizatii care au folosit amestecuri cosmetice pentru a-si pune in evidenta ochii sunt cele din Mesopotamia si Asiria, insa primii care au revolutionat produsele de tip mascara au fost egiptenii, care au inclus-o in moda de zi cu zi si au folosit-o indiferent de sex sau status social.

La inceputuri, mascara era obtinuta din carbune sau funingine, miere, apa si excremente de crocodil si era folosita pentru a intensifica nuanta naturala a sprancenelor si genelor.

Mascara sub forma pe care o stim astazi a inceput sa fie dezvoltata, surprinzator, abia in 1913, cand chimistul si parfumierul francez Eugene Rimmel a creat  primul produs industrial non-toxic.

Dupa el, Helena Rubinstein a ajutat la crearea unui nou val de popularitate pentru produs. Cea mai importanta contributie a sa a avut loc insa in anul 1957, cand a transformat formula ca un aluat intarit intr-o lotiune cremoasa, pe care a impachetat-o intr-un tub cu tija zimtata. In momentul folosirii, crema era stoarsa pe tija si mai apoi aplicata pe gene in mod ceva mai dezordonat.

Mai apoi, tijele pe care le stim astazi au fost tot mai perfectionate si marcheaza in aceasta perioada aparitia unui nou aplicator revolutionar care va schimba istoria produsului cosmetic. Daca pana in prezent aplicatoarele au fost incomode si nu au reusit sa coloreze intens genele, de-acum lucrurile vor sta diferit intrucat Avon lanseaza Mascara Mega Effects un design unic si un aplicator mult mai eficient decat tot ceea ce a existat pe piata pana acum.

Cu un ambalaj ergonomic, care le ofera doamnelor si domnisoarelor mai mult confort, noua inventie este creata special dupa forma naturala a genelor si urmareste imbracarea acestora intr-o culoare mai intensa.

Noua mascara permite aplicarea unei cantitati cu pana la 40% mai mare, oferind totodata volum si separare genelor, ceea ce isi doresc cele mai multe dintre femei cand folosesc acest tip de produs cosmetic. Mai mult decat atat, formula imbogatita cu pigmenti de silicon ofera o culoare mai intensa pe care o cautau egiptenii si asirienii inca din vremuri apuse.

Astfel, daca vrei gene perfecte, trebuie sa incerci noua Mascara Mega Effects de la Avon, despre care afli mai multe date pe avoncosmetics.ro!
 

related posts

Modifică setările cookies