(P) Dezinfectanți profesionali pentru saloane de înfrumusețare


În magazinul online sterge.ro vei găsi cei mai buni dezinfectanți și consumabile necesare pentru a menține un nivel de igienă ridicat în industria frumuseții. 

Tag-uri:

Achiziționând dezinfectanți pentru salonul tău de înfrumusețare, coafor, salon de tatuaj sau salon de unghii, vei rezolva problema generală de igienă la locul de muncă: protejarea clienților și angajaților de transmiterea infecțiilor; compania ta va respecta pe deplin cerințele industriei, vei avea tot ce ai nevoie pentru a trece cu succes inspecțiile sanitare, în ceea ce privește respectarea regimului sanitar, igienic și anti-epidemic; vei primi doar ceea ce este necesar pentru dezinfectare și nimic mai mult, adică dezinfectanți profesionali de înaltă calitate.

Industria frumuseții este un sector de servicii care combină o serie de alte servicii legate de aspectul, stilul și sănătatea clienților. Deoarece un număr mare de clienți vizitează zilnic salonul de înfrumusețare, este necesar un produs de prevenire  a diferitelor infecții. Tratamentul manichiurii și pedichiurii, serviciile de tatuaj și multe alte proceduri cosmetice afectează pielea, iar instrumentele și materialele vin în contact cu sângele. Respectarea strictă a cerințelor standardelor sanitare și epidemiologice, este o condiție necesară pentru prevenirea probabilității de infecție.

Rolul dezinfectanților în sectorul serviciilor

Dezinfectanții de maini profesionali pentru saloanele de înfrumusețare sunt substanțe chimice speciale care distrug clase de agenți patogeni și bacterii periculoase care împiedică dezvoltarea coloniilor de ciuperci și paraziți. Fiecare antiseptic este caracterizat printr-o durată de valabilitate, după care utilizarea acestuia își pierde eficacitatea. Dezinfectanții sunt clasificați după substanța activă, după activitatea țintă, după tipul suprafeței de prelucrat, după domeniul de aplicare, după forma sa, care poate fi lichidă, solidă sau gel.

Caracteristici ale aplicației

Cel mai adesea, pentru dezinfectarea în industria frumuseții, se folosesc produse gata de utilizare, produse concentrate, șervețele dezinfectante, dezinfectanți în formă solidă. Agenții concentrați și dezinfectanții în formă solidă sunt folosiți pentru a pregăti soluții de lucru de diferite concentrații (în funcție de sfera de aplicare, suprafața care trebuie tratată, activitate țintă), în conformitate cu instrucțiunile. Produsele gata de utilizare și șervețele dezinfectante sunt gata de utilizare, imediat după ce le-ai cumpărat din magazinul online sterge.ro.

Antisepticele profesionale sunt eficiente împotriva clasei de bacterii gram-negative și gram-pozitive, luptă împotriva tuberculozei micobacteriene, agenților patogeni ai ciumei, tularemiei, holerei. Acestea distrug cu succes virusurile hepatitei, imunodeficienței umane, gripei aviare și porcine, herpesului, poliomielitei, adenovirusului, SARS, sunt eficiente împotriva sporilor infecțiilor fungice, chisturilor protozoare, larvelor de helminți și păduchi.

În ciuda eficienței antiseptice ridicate, soluțiile de dezinfectanți de acest tip au un nivel de pericol scăzut (clasa 4) pentru corpul uman, chiar și cu expunere repetată la piele. Este moderat periculos dacă intră în stomac (clasa de toxicitate 3), irită membranele mucoase ale ochilor și ale organelor respiratorii în contact direct, doar în concentrație mai mare de 2%.

În magazinul online sterge.ro, poți selecta și cumpăra dezinfectanți pentru coafor și saloane de înfrumusețare la cel mai bun preț.  Toate produsele respectă standardele, sunt prevăzute cu certificate de calitate etc. De asemenea, din magazinul online mai poți cumpăra, distribuitoare, blocuri pentru sterilizarea și depozitarea instrumentelor, consumabile.

related posts

Modifică setările cookies