(P) La 100 de ani de la Unire, Fares lansează un ceai de sărbătoare


Sărbătorim cu mii de premii Centenarul Marii Uniri!


Din bucuria unirii românilor, acum, când sărbătorim 100 de ani de la marele eveniment, Fares lansează un produs special, unic și memorabil: Ceai de Sărbătoare. 

Bucură-te de savoarea acestui ceai, alături de cei dragi, și poți câștiga unul dintre cele 6000 de premii: seturi de magneți din colecția “Centenarul Marii Uniri”, căni și excursii la Sarmizegetusa și Alba Iulia.

Intră pe Fares.ro,  încarcă o poză cu Ceaiul de Sărbătoare și ești înscris automat în tragerile la sorți. 

Acest ceai a fost creat special pentru aniversarea Centenarului: este o combinație de plante aromatice, mirodenii, fructe și uleiuri esențiale. Conține, printre altele, lemongrass, ghimbir, hibiscus, scorțișoară, dar și cireșe, coacăze, un strop de mentă și puțin cardamom. Gustul unic al infuziei este întregit de cicoare, sulfină, măceșe – plante românești care îi conferă Ceaiului de Sărbătoare nu doar un plus de savoare, ci și un caracter unic.

Plantele din compoziția ceaiului alcătuiesc, pe ambalajul acestuia, tricolorul României. Cicoarea, sulfina și măceșele se regăsesc și în colecția de magneți de frigider, cât și pe cănile care fac parte din premiile oferite în cadrul concursului.

Despre Fares Orăștie

Fares are o tradiție de peste opt decenii în România, fiind lider pe piața de ceaiuri și remedii naturale. În fiecare an, peste 20 de milioane de ceaiuri și produse din plante medicinale ajung anual în casele românilor. Acestea iau naștere, la poalele Sarmizegetusei, în inima Daciei, în cadrul laboratoarelor de cercetare proprii, unde profesioniști cu pregătire în domenii diferite lucrează împreună pentru a pune la punct rețeta optimă. Se apelează atât la tradiția medicinei populare, cât și la informații științifice de ultimă oră. Astfel, Fares reușește să ofere produse naturale cu eficiență terapeutică certă, consfințită de evaluări medicale și teste clinice.

related posts

Modifică setările cookies