(P) Oana Radu a slabit 52kg in 5 luni cu pastilele Anastasia Valter Shape


Daca pana acum ai crezut ca o dieta draconica sta la baza slabirii spectaculoase a cantaretei, adevarul consta intr-o solutie mult mai simpla.

Tag-uri:

Se pare ca Oana Radu a reusit sa slabeasca datorita unor pastile 100%naturale, pe baza de chitosan, cafea, ceai verde si alte ingrediente eficiente impotriva obezitatii.

Pastilele Anastasia Valter Shape au ajutat-o pe Oana Radu sa dea jos mai bine de 50 kilograme in 5 luni. Cantareata a apelat si la mijloacele traditionale de slabire, pe langa pastile. A mers la sala, a facut masaje de intretinere si a urmat un regim hiperproteic.

"Pe toata perioada procesului de slabire, pe langa dieta si sport, am luat suplimentul de slabit Anastasia Valter Shape care m-a ajutat sa slabesc 52 kg in 5 luni", a declarat Oana Radu.

 

Oana le-a impartasit fanilor pe facebook ca pot gasi pastilele pe siteul www.anastasiavalter.ro sau la numarul de telefon 0762 56 33 44.

De curand cantareata si-a lansat noua melodie "Tu", care se bucura de un real succes, fiind difuzata pe toate posturile de radio. Noi ne bucuram pentru noua ei silueta si ii dorim mult succes in cariera muzicala! Detalii pe www.anastasiavalter.ro.

FULLSCREEN
(P) Oana Radu a slabit 52kg in 5 luni cu pastilele Anastasia Valter Shape
  • /


related posts