Pantene, Mega Image si Fundatia Renasterea Ofera Putere femeilor din Romania (P)


Pantene si Mega Image s-au alaturat Fundatiei Renasterea pentru a reda cat mai multor femei din Romania puterea de care au nevoie in unele dintre cele mai delicate momente din viata lor. Prin campania Ofera Putere, Pantene si Mega Image sustin initiativa inceputa de Fundatia Renasterea in urma cu un an, al carui obiectiv este acela de a oferi peruci din par natural femeilor care se lupta cu cancerul.


Un par puternic si sanatos ofera oricarei femei mai multa incredere, siguranta si curaj, si, tocmai de aceea, Fundatia Renasterea si-a propus ca, incepand cu 1 octombrie 2015, sa le ofere peruci din par natural romancelor care se lupta cu efectele cancerului. Pentru realizarea unei astfel de peruci este nevoie de opt codite de par, iar de costul de manufacturare este de minimum 150 de euro. Pentru cele mai multe dintre paciente, acest cost reprezinta insa o investitie pe care nu si-o permit.

Din dorinta de a oferi peruci din par natural si, implicit, un plus de putere cat mai multor femei din Romania, Pantene si Mega Image s-au alaturat demersului initiat de catre Fundatia Renasterea. In perioada 1 octombrie 2016 – 30 iunie 2017, pentru fiecare produs Pantene achizitionat din magazinele Mega Image, Pantene va face o donatie catre Fundatia Renasterea, pentru manufacturarea perucilor. 

„Ma bucur enorm ca Pantene s-a alaturat initiativei noastre si sper ca, impreuna, vom reusi sa le readucem zambetul pe buze cat mai multor femei. Anul trecut am avut rezultate care ne-au depasit asteptarile: peste 3.500 de persoane si-au donat o parte din par ce ar putea fi folosit pentru realizarea a peste 400 de peruci. Intr-un an de la lansarea campaniei, am reusit sa donam 40 de peruci. Anul acesta ne dorim sa ajungem la mai multe femei si, tocmai ce aceea, am demarat campania Ofera Putere, alaturi de Pantene si Mega Image. Le multumesc pentru sustinere atat celor doi partneri cat si tuturor femeilor care vor achizitiona produsele Pantene si implicit ne vor ajuta sa oferim mai multe peruci si, mai presus de tot, mai multa putere femeilor care au nevoie de sprijinul nostru.”, a declarat Mihaela Geoana, Presedinte al Fundatiei Renasterea.

In plus, pe toata perioada campaniei, femeile pot continua sa doneze par intr-unul din cele 31 de saloane de hairstyling partenere. Lungimea unei codite de par trebuie sa fie de minimum 15 centimetri si nu este importat daca firul de par este subtire, gros sau colorat. Parul va ajunge, prin intermediul Fundatiei Renasterea, la un atelier de realizare de peruci din Galati, urmand ca, la final, Fundatia Renasterea sa doneze perucile femeilor diagnosticate cu cancer. 

De asemenea, la fel ca si pana acum, se pot face donatii in bani online, prin card bancar, prin transfer bancar, sau chiar la sediul Fundatiei Renasterea.

Campania Ofera Putere continua campania Vieti Impletite, demarata de Fundatia Renasterea in urma cu un an, in octombrie 2015. Printre sustinatoarele campaniei din 2015 se numara si Andreea Esca, Andreea Marin, Iuliana Tudor si Doina Popoviciu Dinca.

Pentru mai multe informatii despre posibilitatile de donare, va rugam accesati siteul Fundatiei Renasterea.

Despre Procter & Gamble

P&G deserveste prin brandurile sale aproximativ 4,8 miliarde de oameni din intreaga lume. Compania detine unul dintre cele mai puternice portofolii de produse de incredere, de calitate si de top, printre care (nu mai avem Ace de ceva timp)Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® si Whisper®. Comunitatea P&G cuprinde operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Pentru cele mai recente noutati si detalii despre P&G si produsele sale vizitati http://www.pg.com.

 

Despre Fundatia Renasterea 

Infiintata in 2001, Fundatia Renasterea a adus pentru prima data in atentia publicului din Romania problema cancerului de san, avand de-a lungul timpului o permanenta activitate de informare asupra importantei controalelor medicale periodice pentru depistarea la timp si tratarea cu succes a maladiei. Incepand cu data de 5 februarie 2008, prin Hotarare de Guvern, Fundatiei Renasterea i s-a recunoscut statutul de utilitate publica. 

Printre realizarile importante obtinute se numara Centrul Medical de Excelenta – Renasterea, specializat in diagnosticarea precoce a cancerului de san, genital si pulmonar. Totodata, Fundatia a initiat Unitatea mobila de diagnostic pentru san si col uterin, primul program de investigatii medicale gratuite oferite femeilor din orase mici si din mediul rural. Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa accesati  siteul Fundatiei Renasterea.

related posts

Modifică setările cookies