Pască delicioasă fără aluat cu brânză dulce după rețeta Jamilei


Pasca fără aluat este unul dintre preparatele care nu ar trebui să lipsească de pe masa de Paște. Este simplu de făcut și nu necesită mult timp de preparare. 


Iată, mai jos, cum puteți prepara o pască fără aluat după rețeta Jamilei.

Ingredinte:

700 g brânză dulce

400 g smântână

200 g zahăr

200 g unt

200 g stafide 

6 ouă mari

4 linguri făină

4 linguri griș

1 păstaie de vanilie 

Mod de preparare:

Puneți cele șase ouă într-un bol mare, introduceți zahărul, semințele de la păstaia de vanilie și amestecați totul foarte bine cu un tel. Dacă nu aveți păstaie de vanilie, puteți folosi fără nicio grijă o esență de vanilie. 

Apoi adăugați brânza de vaci, untul (care trebuie să fie la temperatura camerei), făina (pe care trebuie să o introduceți treptat),  grișul,  sâmântâna și la final adăugați și stafidele. Amestecați totul foarte bine pentru a se omogeniza compoziția. 

Introduceți compoziția într-o tavă care trebuie unsă cu unt și tapetată cu făină. Bagați tava la cuptor la cuptor( trebuie să fie preîncălzit) la 170 de grade pentru aproximativ 45-50 de minute până când pasca este aurie deasupra.  

Poftă bună! 

Sursa foto: Captură video JamiliaCusine - Pască fără aluat cu brănză dulce 

related posts

Modifică setările cookies