Produsele de infrumusetare preferate de Antonia. Artista iti recomanda cosmeticele ei, la cele mai mici preturi


De-acum, ai cel mai bun pret din an la produsele de infrumusetare preferate de Antonia! Cantareata iti impartaseste ponturile ei si iti recomanda cosmetice la preturi accesibile, cele mai avantajoase din 2015.


Pentru iubitoarele de frumos, AVON si Antonia ofera cele mai mari reduceri din an in perioada 16 - 31.11.2015. Cu Beauty Fridays, cel mai asteptat eveniment al lui 2015, ai produse de infrumsuetare la preturi mici si foarte mici, asa ca nu trebuie decat sa-ti alegi preferatele si sa le comanzi de pe www.avon.ro.

Daca vrei sa preiei din obiceiurile de ingrijire si infrumsuetare ale unei vedete, Antonia iti recomanda alegerile ei de Beauty Fridays din site-ul avon.ro, in functie de bugetul pe care vrei sa il aloci.

Vestea buna? Cel mai ieftin produs este 7,99 RON, iar cel mai scump este 69 RON. Ca sa-ti vina in ajutor, cand alegi un prag de pret, Antonia iti recomanda produsele care in care te incadrezi, produse pe care ea le prefera in momentul in care isi indeplineste rutina zilnica de infrumusetare.

Pentru a vedea toate produsele care intra la reducere, acceseaza www.avon.ro si alege-ti favoritele din categoriile parfumuri, machiaj, ingrijire corp, ingrijire ten si fashion.

Si sa-ti dam o veste si mai buna? 

AVON mai pune la dispozitie extra avantaje in functie de valoarea produselor comandate. Astfel, exista 3 promo codes (valabile din 16.11.2015, pana pe 30.11.2015):

- 100AVON - comanda 100 lei, cadou Masca de fata Planet Spa cu ulei de masline 75 ml

- BEAUTY150 - comanda 150 lei, cadou set format din mini-apa de parfum Incandessence+Spray parfumat Incandessence+Punga pentru cadou

- BEAUTY250 - comanda 250 lei, cadou Setul de la Beauty150+Esarfa Ecosez

Reguli pentru a beneficia de aceste extra avantaje? Inserezi online, inainte de finalizarea comenzii, codul care se potriveste. Atentie insa! Un  promo code este valabil o singura data, iar o comanda poate contine un singur promo code. Promo code-urile sunt valabile pana pe 30.11.2015.

In fiecare zi, de pe 18, pana pe 30 noiembrie AVON va anunta seara, pe Facebook, o actualizare reala pe stocurile ofertelor.

FULLSCREEN
Produsele de infrumusetare preferate de Antonia. Artista iti recomanda cosmeticele ei, la cele mai mici preturi
  • /

related posts

Modifică setările cookies