Andreea Marin se reinventează. Care e schimbarea radicală pe care o face vedeta la început de an


Andreea Marin dă un restart vieții ei la 44 de ani, dar nu e vorba de măritiș sau de un nou copil. Vedeta face un nou pas în cariera ei în televiziune.


Andreea Marin spune că toți oamenii ar trebui să-și propună un restart în viață la început de an, iar 2019 vine cu o nouă provocare în cariera ei. Prezentatoarea TV a dezvăluit în emisiunea La Măruță că în acest an începe un nou proiect, cum nu a mai avut în toată viața ei. „2019 este un an care vine cu un proiect extraordinar pentru mine”, a spus Andreea, fără a oferi detalii. Prezentatoarea a promis că va reveni asupra acestui subiect, în exclusivitate pentru La Măruță

„La fiecare început de an ar trebui să ne propunem asta. Nu sunt deloc genul de om care să se mulțumescă cu puțin. Din fericirie, sunt un om care nu suferă de autosuficiență. Eu cred că începutul poate fi astăzi în orice minut. Așa e și cu dieta. Încep dieta de luni. De ce nu aș începe-o de acum?”, a spus Andreea Marin, care a dezvăluit câteva secrete ale formei sale de invidiat.

Cum se menține în formă Andreea Marin

Vedeta nu s-a abținut de la mâncarea tradițională de Crăciun, însă la fiecare început de an merge la sală, unde face exerciții sub supravegherea unui instructor de fitness vreme de trei zile pe săptămână. După fitness face pilates, care îi oferă un tonus incredibil.

„Am o viață echilibrată și, la fiecare început de an, după sărbătorile în care eu nu fac rabat de la bunătăți, mie îmi place să trăiesc, fac detox”, mai spune vedeta.

FOTO: Andreea Marin Facebook

Andreea completează activitatea sportivă cu ședințe de masaj thailandez și drenaj limfatic, dar și cu ședințe de detox, care constau în adoptarea unui regim alimentar bazat exclusiv pe hrană lichidă, pe care o consumă la fiecare 30 de minute.

„Am un principiu, pe care l-am învățat de la un trainer pe care l-am avut. El ne spunea așa: Nu este nevoie, în perioada în care vreți să slăbiți, să vă urcați pe cântar. Ba chiar v-aș sfătui să nu o faceți, fiindcă v-ați pierde din motivație. Nu m-am mai suit pe cântar de ani de zile. Am fost acum la o cură de detoxifiere, nici acolo nu m-am suit pe cântar”, a spus Andreea Marin.

FULLSCREEN
Andreea Marin se reinventează. Care e schimbarea radicală pe care o face vedeta la început de an
  • /

related posts

Modifică setările cookies