Anunțul trist făcut de gimnasta care și-a rupt ambele picioare în timpul unui exercițiu la sol


Americanca Samantha Cerio (22 de ani) e gimnasta care a provocat un val uriaș de compasiune în ultimele zile, ca urmare a unei căzături nefericite în timpul unui exercițiu la sol.


Efectuând o banală „diagonală”, tânăra sportivă a atins salteaua mai repede decât ar fi trebuit, neatenție care a costat-o scump. Într-una dintre cele mai dramatice imagini văzute vreodată în sport, picioarele Samanthei s-au încovoiat în același timp, fracturile evidente fiind completate de dislocarea genunchilor.

Gimnasta care a reprezentat Universitatea Auburn într-un concurs regional din SUA a fost scoasă cu targa din sală și dusă la spital pentru a fi operată de urgență. Intervenția a fost una reușită, dar Samantha Cerio a fost nevoită să-și anunțe retragerea din activitatea sportivă de performanță.

A fost ultima mea seară ca gimnastă. Renunț după 18 ani și las în spate pudra de talc. Nu pot să fiu mai mândră de ceea ce mi-a oferit gimnastica. Am învățat ce înseamnă munca grea, umilința, integritatea și dăruirea. Am avut parte de provocări la care nu m-aș fi gândit niciodată. Însă nu toate lucrurile merg așa cum ți le planifici...”, a fost esența unui mesaj trist transmis de Samantha Cerio pe Instagram.

Vezi mai jos momentul îngrozitor, când Samantha și-a rupt ambele picioare!

FULLSCREEN
Anunțul trist făcut de gimnasta care și-a rupt ambele picioare în timpul unui exercițiu la sol
  • /

related posts

Modifică setările cookies