Nick de la N&D lansează prima lui piesă trap, iar fiica lui de 16 ani, Andreea Marin, e în videoclip


Prima piesă trap din carieră pentru Nick de la N&D (Nick n n d) este și prima lansată în acest an. Artistul de 45 de ani și-a adus fiica de 16 ani la filmări și a inclus-o în videoclip. Cum sună piesa „Siropay”.


Relansat sub numele Nick n n d, artistul de 45 de ani încearcă un stil muzical în vogă în 2023. Prima lui piesă trap – Siropay – este, de fapt, un semnal de alarmă față de modul în care tehnologia ne afectează viețile.

În videoclipul piesei, lansat pe canalul său de YouTube, Nick de la N&D a inclus-o și pe Andreea Marin, fiica lui de 16 ani. Artistul a dezvăluit recent că are o relație specială cu fiica lui adolescentă

Am vrut să trag un semnal de alarmă legat de mai multe probleme. Nu știu  dacă ați observat și voi, tehnologia a început să ne fure tot timpul”, spune Nick despre prima sa piesă din acest an. 

Faptul că unii dintre noi sunt superficiali și că lumea e cumva dată peste cap de trecerea lui. Totul combinat cu tehnologia este un haos total creat în jurul nostru. Nici noi nu mai știm în ce direcție ne îndreptăm, ce urmează pentru fiecare. În jurul meu toată lumea e într-o continuă alergare, o continuă mișcare. Mi se pare că timpul s-a comprimat și nu mai ai vreme să faci nimic”, adaugă artistul, care recunoaște că a căzut el însuși pradă acestei lumi haotice.

Ascultă piesa mai jos!

În clip mai apare și mașina de suflet a cântărețului, pe care a folosit-o și la filmarea clipurilor altor piese. 

Este vorba de Calibra, mașina pe care o dețin de 22 de ani și care a mai apărut în patru videoclipuri: Nu mă lăsa, Nu e vina mea, Când vine noaptea sau Noaptea. În continuare e țiplă și am aranjat-o special pentru videoclip. Exteriorul e modificat, însă interoiorul este exact ca din fabrică”, a mai povestit Nick. 

Artistul a dezvăluit că anul 2023 va fi bogat în lansări de piese. 

Și în 2023 voi avea un an plin de concerte, evenimente, voi prezenta cea de-a doua ediție a festivalului WeLoveMusic. Țin să vă anunț că sunt mai multe piese pe țeavă care urmează să beneficieze de videoclipuri, așa că stați conectați pe YouTube NICK n n d”, a mai spus artistul.

Vezi și VIDEO:

  • Nick de la N D lansează prima lui piesă trap, iar fiica lui de 16 ani, Andreea Marin, e în videoclip

related posts

Modifică setările cookies