Sandra Izbașa își face debutul în filme. Ce mesaj i-a transmis Nadia Comăneci


Fosta mare campioană la gimnastică Sandra Izbașa ajunge în cinematografe, la 15 martie, cu prima ei apariție într-un film. Legendara Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj cu acest prilej, care e și o invitație pentru români să meargă la cinema.


Sandra Izbașa își face debutul pe marile ecrane în comedia „Taci sau Faci”, în regia lui Iura Luncașu. Fosta gimnastă, care joacă rolul unei tinere pe nume Emma, s-a pregătit încă din vara anului trecut pentru prima ei apariție într-un film. Gimnasta consideră rolul ei o mare provocare, pe care a acceptat-o fără să ezite. 

Vestea lansării filmului a bucurat-o pe Nadia Comăneci, care a felicitat-o pe Sandra și a transmis o invitație publicului din România să o susțină pe fosta gimnastă. Iată mesajul transmis de Nadia și soțul ei, Bart Conner.

Sandra Izbașa a primit rolul din film la doi ani după ce absolvit cursurile de actorie. „E un rol pozitiv, în care noi încercăm să eliberăm niște fete dintr-un bordel. Este o comedie polițistă, dar noi suntem mai mult pe zona de acțiune”, a dezvăluit Sandra pe blogul Corinei Caragea.

Citește și: Cum se menține în formă Sandra Izbașa la cinci ani de la retragerea din gimnastica de performanță

 

„Taci sau Faci” este o comedie care îi aduce în centrul atenției pe Augustin Viziru, Levent Sali, Monica Bîrlădeanu, Cătălin Cazacu, Oana Moșneagu, Cristina Visterneanu, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Maria Popovici, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Sandra Izbașa, Giulia, Ana Baniciu și Horia Brenciu. Conform producătorilor, povestea filmului sună cam așa:

„În vestul ţării, traficanţii de carne vie îngroaşă numărul victimelor. Cu sprijinul autorităţilor spaniole, poliţia română pune la cale un plan îndrăzneţ şi periculos deopotrivă pentru a demasca organizaţia criminală şi a-l captura pe lider. Comedia se instalează odată cu vizita unui oficial spaniol care îi pune în mare dificultate pe funcţionarii români.”

related posts

Modifică setările cookies