(P) SuperMercato adaugă o nouă filă în cartea cu povești de succes a femeilor din România


Într-o societate românească sufocată de superficialitate, în care tinerele femei se străduiesc tot mai greu să-și găsească repere sănătoase și modele demne de urmat, Lavinia Ștefănuț este ca o gură de aer proaspăt și dovada vie că a fi o femeie de succes în România, nu a devenit încă o utopie.

Tag-uri:

Alături de soțul acesteia, în 2015 a reușit să pună pe picioare o afacere de familie, începând practic de la zero și purtând-o pe culmile succesului, marcat de cele 10 milioane de euro cifră de afaceri, atât cât valorează în prezent. Proiectul lor de suflet se numește SuperMercato iar super-puterile ei sunt pasiunea, munca asiduă, disciplina și ambiția enormă de a oferi pentru cât mai mulți clienți, accesul la produse de cea mai înaltă calitate, propuse de cele mai renumite branduri italienești, 100% autentice.

Atât prin cele peste 30 de magazine fizice răspândite pe întreg teritoriul țării, cât și prin intermediul magazinului on-line, SuperMercato și-a propus și a reușit să conecteze clienții săi cu aromele și calitatea produselor autentice, importate din însorita Italie. Gama de produse pe care le puteți găsi în SuperMercato nu se limitează doar la universul alimentar, clienții noștri având la dispoziție o selecție impresionantă de produse, împărțită în mari categorii, precum: produse alimentare, produse de îngrijire personală, produse italia de curățenie, mâncare pentru câini și pisici, produse dietetice și alte mii de articole care mută rigorile de calitate specifice pieței italiene, direct la tine în coșul de cumpărături. 

Ținând cont de specificul magazinului, dar și de faptul că aceasta se declară o persoană care crede cu tărie în ideea că femeile nu sunt cu nimic mai prejos decât bărbații în această junglă dură a antreprenoriatului, Lavinia a avut încrederea și ambiția de a oferi, nu doar tinerelor femei, șansa să-și demonstreze valoarea, aducându-și aportul și întreaga pricepere la dezvoltarea unei afaceri de succes. Drept dovadă, echipa angrenată în proiectul SuperMercato este alcătuită din angajate femei, în proporție de aproximativ 70%.

Și pentru că înțelege perfect nevoile și grija pe care o femeie o poartă siguranței și curățeniei căminului, dar și a întregii familii, Lavinia Ștefănuț s-a ocupat personal de selecția atentă a celor mai bune soluții de curățenie, la cele mai înalte standarde de calitate, magazinul acesteia oferind produse prietenoase cu mediul înconjurător și sănătatea celor dragi, importate direct din Italia, pentru a satisface și pe cele mai capricioase dintre cliente. Detergenți de rufe capsule, lichid sau praf, înălbitori sau aditivi igienizanți, balsam de rufe, detergenți împotriva petelor, calcarului sau mucegaiului, degresanți universali și un întreg univers de produse ale celor mai cunoscute mărci italiene, direct în magazinul de pe strada ta.

Dacă v-ați întrebat vreodată de ce o porție de paste sau o pizza servită la restaurant, în acea vacanță de vis petrecută la Roma cu familia sau persoana iubită, are gustul atât de bun, secretul stă în calitatea ingredientelor locale, folosite de bucătarii italieni. Prin afacerea ei, Lavinia exact asta și-a dorit - să aducă gustul și aromele autentice italiene mai aproape de bucătăriile românilor. Toată lumea cunoaște brandurile Barilla, Rio Mare, Mulino Bianco, Lavazza, Matilde Vicenzi, Coppini, însă calitatea acestor produse importate direct din Italia, nu are grad de comparație cu ceea ce este disponibil în lanțurile de hypermarketuri de la noi din țară.

Ghidați de sloganul “mai bine calitate, decât cantitate” SuperMercato te invită să-i calci pragul într-unul din cele peste 30 de magazine deschise în țară și să te convingi singură de calitatea și beneficiile produselor importate direct din Italia. Iar dacă în zona ta nu exista încă un SuperMercato, avem și o veste bună: în cel mai scurt timp posibil, plănuim să deschidem încă 20 de magazine atât de îndrăgite de fanii produselor din țara lui Pavarotti. Până atunci, ai la dispoziție și varianta comenzilor on-line direct de pe site-ul oficial supermercato.ro, unde vei putea găsi descrisă și organizată pe categorii, întreaga gamă de produse disponibilă.

related posts

Modifică setările cookies