ECCO, colectia de primavara-vara 2012: platforme inalte, balerini comozi si pantofi office


In aceasta primavara ECCO revine cu o colectie curajoasa, plina de culoare. Modele indraznete de sandale cu platforma inalta, balerini comozi sau pantofi office,  toate se regasesc in colectia ECCO® Primavara-Vara 2012, impletind perfect note clasice cu accente moderne ale designului scandinav. 


Materialele folosite pentru colectia din acest sezon sunt variate: de la piele de iac la piele de camila si piele intoarsa, toate se preteaza designului scandinav care a capatat mai mult curaj ca oricand in acest sezon. Designerii ECCO au imbinat vechiul cu noul si au alaturat culori calde, naturale, unor tonuri de portocaliu, rosu si galben, intr-un mix surprinzator.  

Colectia ECCO® Primavara-Vara 2012 grupeaza trei linii principale, cu nume sugestive. Transition si Modern Romance ne duc cu gandul la trecut si cuprind modele mai cuminti, insa foarte trendy. Culorile liniei Transition sunt inspirate din natura, iar formele sunt curbate, organice.

Modern Romance pastreaza liniile romantice atat de indragite de designerii ECCO, care au acordat o atentie deosebita in acest sezon pantofilor feminini.

Future Contrast aduce colectiei culori puternice si modele de pantofi casual, perfecte pentru femei cu un stil de viata activ.   

  • ECCO, colectia de primavara-vara 2012: platforme inalte, balerini comozi si pantofi office

related posts

Modifică setările cookies