10 nume superbe, pentru băieții născuți toamna


Cu toții ne dorim ca copilul nostru să aibă numele perfect! Iar dacă acesta se află în deplină rezonanță cu momentul în care se nasc, adaugă un pic de distracție și comemorează ocazia zilei minunate în care sunt primiți în această lume.


Am făcut o listă de 10 nume perfecte pentru băiețeii care se nasc atunci când frunzele încep să-și schimbe culoarea. 

 

 

 

 

1. LUCA

 

 

Este un nume perfect pentru băieții născuți toamna. Luca înseamnă, lumină, iluminare.

 

Băieții care poartă acest nume sunt foarte sportivi,  iubesc să petreacă mult timp afară, sunt foarte intuitivi și au o imaginație bogată. 

 

Deși pot părea puțin cam prea competitivi, au mult umor și sunt sufletul petrecerilor. 

 

 

2. ALEXANDRU 

 

Un nume puternic, purtat de mulți războinici și cuceritori în vechime. 

Numele  înseamnă bărbat puternic. Băieții cu acest nume au personalități foarte puternice, de obicei, sunt foarte încrezători și siguri de ei înșiși și nu lasă niciodată nimic să le stea în cale.

 

Cu această atitudine puternică și fiind născut toamna, creează un echilibru minunat. Este o balanță între moliciunea și dulceața toamnei și o asprimea acestui nume puternic.

 

Bebelușii Alexandru se apleacă mai mult spre partea sensibilă a spectrului emoțiilor. Deși emoțiile împerecheate cu nume nu sunt întotdeauna alb-negru, studiile au arătat că numele Alexandru scoate într-adevăr, la iveală, latura sensibilă a acestora. 

 

 

 

 3. RORI 

 

Un nume foarte rar pe care nu îl auzi destul de des. 

Utilizat în primul rând în Irlanda, acest nume unisex este o alegere interesantă pentru un copil născut în toamnă.

 

Se traduce prin „cel bun”, iar persoanele cu numele Rori sunt  oameni foarte calzi și grijulii, oameni care știu ce vor în viață și sunt plini de pasiune și hotărâre, menținându-și totodată inima bună.

 

Cu toate acestea, este important să ne amintim că Rori este un nume care aduce noroc în cultura irlandeză! Acest nume este un prim cadou frumos pe care să-l oferi unui copil, tratându-i ca pe un mic rege. 

Rori este un nume care va încălzi inimile multora!

 

 

 

 

4.MARC 

 

 

Marc este un alt nume puternic, care li se potrivește minunat băieților născuți toamna. 

 

 

Foarte popular în Roma Antică, Mark înseamnă recoltă, bogăție, este legat de zița Marte. Nume se referă la bunăstare, grijă pentru familie și pozitivitate. 

 

  

Copiii care poartă acest nume sunt foarte politicoși, sunt ca o rază de soare. Sunt copii luminoși, cate te fac să zâmbești atunci când îi privești. Sunt faorte creativi și expresivi și le place să exploreze. 

 

 

5. LEO 

 

Numele foarte minimalist, este șic, nou și nu este un pseudonim. Leo este un nume de curaj și vitejie și înseamnă Leu. 

 

Puternic și hotărât, acest nume merge prfect pentru copiii născuți toamna și iarna, făcând o declarație despre cât de curajos e să se nască în lunile reci, cu vânturile dure și ger. 

Leul este un nume perefcte pentru bebelușii care prezintă semne de determinare, chiar și atunci când s-ar putea să nu funcționeze în favoarea părintelui. 

 

Este frumos să ne amintim că încăpățânarea se va rezolva foarte bine mai târziu în viață, el va fi în siguranță și convins că poate face față majorității situațiilor.

 

 

 

 

6. IACOB 

 

Un nume biblic foarte important, care este folosit frecvent în textele religioase. 

 

Numele provine de la latinescul "Iacobus", care a fost o forma a grecesului "Iakobos", acesta fiind derivat de la numele ebraic "Ya'aqov". In Vechiul Testament, Jacob (mai tarziu numit Israel) este fiul lui Isaac si al Rebecai si tatal celor 12 fondatori a celor 12 triburi ale Israelului. A fost nascut tinandu-se de calcaiul fratelui sau geaman, Esau, astfel numele are semnificatia de "detinator al calcaiului" sau "inlocuitor". 

 

Iacob este dat copiilor care tind să fie mai mult liniștiți, sunt văzuți ca timizi, dar nu sunt cu adevărat, ei țin multe doar pentru ei înșiși și observă lumea din jurul lor.

 

Acești copii continuă să ia totul și să învețe tot ce pot. În general, depun un efort pentru a schimba lumea din jurul lor, cum ar fi să-i ajute pe cei nevoiași.

 

 

Copiii cu numele Jacob sunt de obicei un pic mai îndepărtați de societate din punct de vedere al cercurilor sociale, ci mai degrabă sunt într-o călătorie de căutare a sensurilor ascunse ale vieții. Ei doresc să fie liberi și pe deplin independenți.

 

 

 

7.PETRU 

 

Petru este un nume din Noul Testament, înseamnă „piatră”. 

 

Băieții cu acest nume vor să fie lideri,și, deși știm cu toții că acest lucru poate fi uneori neplăcut, nu vă faceți griji, băieții cu acest nume luptă pentru ceea ce este corect și ceea ce este mai bine nu numai pentru el, ci și pentru cei din jurul său. 

 

Petru se va strădui să facă diferența și să conducă oamenii într-o direcție care să fie bună pentru toată lumea, nu doar benefic pentru el însuși. 

 

Un băiat pe nume Petru va avea o personalitate puternică, foarte imprevizibil, dar totuși plin de iubire. 

 

Asta înseamnă doar că va dura puțin mai mult pentru a găsi persoana perfectă pe care va dori să o aibă în viața lui pe termen lung!

 

 

8.RONI

 

Roni este considerat un nume unisex, care înseamnă „sfat bun”. Este un nume ca un cântec, care va oferi copilului născut toamna  puterea de a trece prin lunile friguroase.

 

Este un nume văzut ca fiind unul binecuvântat și special, plin de iubire și energie care dă dragoste și compasiune. Roni este un nume dat unui bebeluș de toamnă care izbucnește cu energie, s-ar putea chiar să fie greu să ții pasul cu el, sincer! Cu toate acestea, acest nume este o alegere excelentă dacă căutați ceva puțin diferit.

 

 

9.ELI

 

 

Un nume grecesc însemnând apărătorul omului, un nume minunat și puternic, care posedă pe deplin puterea naturală care vine odată cu lunile de toamnă. 

 

Este, de asemenea, un alt nume biblic, care se referă la ridicarea spiritelor sau înălțare. 

 

Dacă asta nu arată adevărata forța a acestui nume, nu știu ce altceva o va face. 

 

Persoanele cu acest nume posedă un curaj puternic și o abilitate incredibilă de a obține orice și-au pus în gând. 

 

De obicei, Eli pare prudent la început, atunci cînd întâlnește pe cineva pentru prima dată, dar natura bună a inimii lor se va încălzi rapid după puțin timp. Ei pot face orice își doresc, dar ar putea avea probleme să înceapă dacă se simt forțați.

 

 

  

10. ARTHUR 

 

 

Un nume frumos, cu tentă foarte vintage. Mulți nu știu de fapt sensul din spatele numelui sau al traducerii, însă unii au ajuns să accepte că numele Arthur posedă elemente celtice, și vine de la cuvintele „urs” și „putere”. Este un nume foarte popular în Anglia.

 

Deoarece Anglia este cunoscută pentru vremea frumoasă de toamnă, cu cer cenușiu și frunze frumoase care cad, acest nume poate aduce acel confort și fler în viața băiețelului tău. În plus, Arthur este un nume cunoscut datorită eroului legendar, regele Arthur. 

 

 

Vezi și:

 

related posts

Modifică setările cookies