7 jucarii educative recomandate bebelusilor peste 1 an


Dupa varsta de 1 an, copilul devine tot mai receptiv si mai curios in legatura cu tot ce se intampla in jurul sau; este momentul perfect pentru a-i oferi jucarii educative, care sa-i stimuleze dezvoltarea mentala. Jucariile frumos colorate, care [...]


Dupa varsta de 1 an, copilul devine tot mai receptiv si mai curios in legatura cu tot ce se intampla in jurul sau; este momentul perfect pentru a-i oferi jucarii educative, care sa-i stimuleze dezvoltarea mentala.

Jucariile frumos colorate, care se prind intre ele, se desfac sau se introduc intr-o cutiuta sunt ideale pentru aceasta varsta, pentru ca bebelusul sa isi imbunatateasca coordonarea dintre mana si ochi, forta muscular si, nu in ultimul rand, gandirea creativa.

1. Ursuletii Daisy

Jucarie destinata copiilor mai mari de 1 an. Contine 10 piese in forma de ursuleti.
Copiii sunt incantati sa combine aceste animale dragute si viu colorate. Prindeti-le intre ele, desfaceti-le, construiti turnuri sau lanturi, ca sa va bucurati de ore intregi de distractie. Prin conectarea modelelor de animale se dezvolta capacitatile motorii, coordonarea dintre ochi si mana si forta musculara ale copiilor. Jocul stimuleaza gandirea creativa, copiii gasind variate modalitati de combinare a animalelor. In final, prin activitatile de sortare a culorilor si formelor este incurajat rationamentul.

2. Cutie 20 piese Clementoni

Acest set de cuburi moi este ideal pentru dezvoltarea simtului tactil si pentru jocuri, fara riscul de ranire al copilului. Toate elementele sunt fabricate din materiale non-toxice si au un parfum placut. Ele sunt moi la atingere si nu se uda in apa. Vor permite copilului sa se joace chiar si în timpul baitei.

3. Borcan cu surprize Fisher Price

Curiozitatea copilului este premiata printr-un cantecel vesel. Copilul apuca formele cu manutele si apoi le pune si le scoate din borcanul de biscuiti. Aceasta este activitatea lui preferata pentru varsta pe care o are. Va invata formele si culorile printr-o joaca distractiva.

4. Piramida educativa Fisher Price

O multime de moduri de a se juca: Copilul poate sa fixeze cu usurinta cestile rotunde si colorate sau sa le arunce in cos. Cescute de forme similare, puse impreuna, formeaza mingiute, iar acestea pot fi, de asemenea, fixate intre ele. Copilul poate invata numerele si culorile numarand rand pe rand cele 10 cescute!

5. Cuburi educative

Jucaria se prezinta sub forma unui cub educativ, cu fetele colorate si cu diverse activitati. Prin joc, copiii vor invata ceasul, primele litere si cifre, relatia cauza-efect determinata de invartirea rotilor dintate.

Cuburile jucariei vor ajuta copilul sa invete formele si culorile, dar si notiuni de logica, prin introducerea corecta a pieselor in orificiile special destinate acestora. Dimensiunea laturii cubului este de 15 cm.

6. Jucarie educativa “Aseaza piesele”

Jucaria educativa dezvolta capacitatea copiilor de coordonare a miscarilor pentru a reusi introducerea formelor in gaurile acesteia. Piesele jucariei pot fi utilizate pentru a invata culorile de baza. Ciocanelul din lemn este un accesoriu amuzant cu care copilul poate lovi piesele colorate.

Dimensiunea jucariei 19 cm (lungime) x 11 cm (latime) x 12 cm (inaltime). Culorile utilizate la realizarea jucariei sunt non-toxice.

7. Primele stelute Geokid

Copiii sunt incantati sa combine aceste dragute si viu colorate modele de stelute. Prindeti-le intre ele, desfaceti-le, construiti lanturi, ca sa va bucurati de ore intregi de distractie.

Prin conectarea modelelor de stelute se dezvolta capacitatile motorii, coordonarea dintre ochi si mana si forta musculara.

Jocul stimuleaza gandirea creativa, copiii gasind variate modalitati de combinare a pieselor. In final, prin activitatile de sortare a culorilor si formelor este incurajat rationamentul.

related posts

Modifică setările cookies