9 prenume obisnuite de copii care sunt interzise in anumite tari. Ce interdictii exista in Germania, Portugalia sau Noua Zeelanda


Chiar daca la prima vedere par niste prenume obisnuite, Caroline, Tom sau Violet nu sunt acceptate in toate tarile. Fie ca este vorba despre implicatii culturale sau istorice sau pur si simplu de semnificatie, exista o serie de prenume care sunt interzise in anumite regiuni ale lumii.1. Anderson - In Germania, prenumele Anderson este interzis prin lege, fie ca este vorba despre oameni, obiecte sau produse. Acestei liste i se adauga si Taylor, Toby, Riley si Quinn, tinand cont de faptul ca toate numele trebuie sa aiba genul bine definit.


2. Bear - In Malaezia, numele de animale, fructe si legume sunt interzise pentru oameni, astfel ca Bear, prenumele ales pentru copiii lor de Alicia Silversone si Kate winslet, este si el pe aceasta lista.


3. Carolina - In alfabetul islandez, litera C nu exista, astfel ca prenumele Carolina nu poate fi o alegere pentru parinti din aceasta tara.


4. Duke - In Noua Zeelanda sunt interzise numele cu rezonanta, asa ca Duke, Prince, Princess, King, Major, Sargent si Knight nu pot fi folosite in aceasta tara.


5. Hermione - In provicina mexicana Sonora, nume precum Hermione, Harry Potter, James Bond sau Lady Di sunt interzise din dorinta de a evita agresiunile fizice sau verbale.


6. Kennedy - Daca vrei sa-ti botezi copilul in Berlin, nu lua in calcul varianta prenumelui de Kennedy, pentru ca acest lucru este interzis.


7. Mona Lisa - Pe o lista de 41 de pagini pe care sunt incluse numele interzise in Portugalia se afla si cel al celebrei Mona Lisa.


8. Tom -  Pe langa Mona Lisa, nici Tom nu poate fi trecut in certificatul de nastere, varianta acceptata in Portugalia fiind Tomas.


9. Violet - In Malaezia, nici prenumele Violet nu este acceptat, astfel ca nu putine sunt persoanele care ar trebui sa se gandeasca la o alta varianta pentru a-l inlocui.
 

related posts