A făcut 12 copii după două sarcini pierdute și a ajuns celebră într-un reality-show. „Toți copiii mei sunt concepuți natural”


Karen și Deon Derrico sunt părinții a 14 copii, iar 12 dintre ei au venit pe lume în cascadă, complet neașteptat. Ei au două „loturi” de gemeni, un lot de tripleți și un lot de cvintupleți, veniți pe lume pe cale naturală. Mama lor are 40 de ani.


Karen Derrico este o mamă ce a produs senzație de fiecare dată când a anunțat că i s-a rupt apa. În 2010 a născut gemeni, iar doi ani mai târziu au venit pe lume cvintupleții Deniko, Deonee, Daician, Daiten și Dariz. Pentru că nu era de ajuns, în urmă cu trei ani i-a născut pe gemenii Diaz și Dior, iar în 2019 a mai adus pe lume tripleți.

Doisprezece copii în 9 ani nu e un lucru ușor, însă Karen și Deon, doi soți din Las Vegas, spun că acum au tot ce și-au dorit. „Avem și zile bune, și zile proaste. Dar mereu este suficientă dragoste”, a dezvăluit Karen pentru The Sun.

Nașterile multiple sunt extrem de rare, însă pela Karen există o explicație. Sau poate mai multe. Motivul principal pentru care femeia a dezvoltat atâția prunci este că ea are ceea ce se cheamă ovare hiperactive, care provoacă eliberarea mai multor ovule pe ciclu.

A doua explicație este dată de istoricul familiei sale: patru seturi de gemeni printre rudele mamei sale și două seturi de tripleți printre rudele tatălui.

Citește șiLa 23 de ani, este mama a 11 copii. Femeia și soțul ei visează la o familie și mai numeroasă, cu 105 copii

Toți copiii au nume care încep cu litera „D”

Toți copiii familiei au primit prenume care încep cu litera „D”. Unul singur a fost numit Carter, fiindcă băiatul a fost special. Născut în urmă cu trei ani, împreună Diez și Dior, el nu a trăit decât câteva ore.

Karen și Deon mai au doi copii, în vârstă de 16 și 11 ani. Cei doi frați sunt impresionați de ritmul în care s-a mărit familia lor. Mama a dezvăluit că în fiecare lună cheltuiește peste 3.000 de dolari doar pe mâncare.

Ăștia suntem noi. Am ales să avem o familie mare, alegem de asemenea să ne asigurăm că putem produce pentru famiila noastră mare”, a spus femeia pentru revista People.

Vedete în propriul reality-show

Grație notorietății pe care au câștigat-o în SUA, cei doi soți au fost abordați de postul TLC care i-a distribuit într-un reality-show. Emisiunea, creată pentru a surprinde viața de zi cu zi a unei familii de 16 persoane, a avut premiera la 11 august 2020.

Show-ul le-a sporit notorietatea, dar și veniturile. În prezent, cei doi soți au o comunitate generoasă de admiratori pe rețelele sociale care le urmărește fiecare aspect al vieții.

Fotografii: @karenderrico/@deonderrico

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies