Cum sa iti ajuti copilul sa se dezvolte armonios


Terapia Access Bars este o metoda relativ noua patrunsa in Romania, insa din ce in ce mai multe persoane vin la cursuri pentru a invata sa-si schimbe perspectiva asupra vietii. Acest procedeu energetic consta in atingerea a 32 de puncte diferite care te asista in eliberarea deciziilor pe care le-ai facut legate de orice aspect al vietii tale pe care nu crezi ca il poti schimba

Tag-uri: #Access Bars

Mai mult decat atat, observatiile preliminare asupra copiilor care invata Access Bars sunt extraordinare, de la ameliorari de afectiuni (OCD, ADD si ADHD), la rezultate mai bune la scoala, somn mult mai linistit, o minte mai clara si o stare generala imbunatatita.

Andra Custura, facilitator acreditat Access Bars, iti explica ce inseamna cu adevarat aceasta terapie si cum poate functiona ea pentru copiii tai.

„Perioada copilariei presupune o crestere, dar in acelasi timp si o schimbare pe toate ariile: fizic, social, emotional, cognitiv si sexual. Multe persoane considera ca cei mici stiu foarte putine, ca trebuie sa-i invatam cine sunt, ce sa faca, cand si cum. Astfel, multe din credintele adultilor sunt transferate automat catre copii, creandu-le la randul lor o serie de limite. Multi din copiii care invata Access Bars reusesc insa mult mai rapid sa se conecteze la energia superioara si chiar dau lectii adultilor in aceasta privinta, cursurile pentru ei fiind cu 50% mai scurte ca si durata pentru ca ruleaza barele mult mai repede”, explica dr. Andra Custura.

In Mallorca, Spania, mai multi facilitatori Access Bars, au oferit in mod voluntar terapii de Access Bars copiilor pentru a-i ajuta sa invete si sa retina informatii mai repede, in conditiile in care intr-o clasa de 25 de elevi, doar 3-4 treceau la toate cele 8 materii. Rezultatele au fost uimitoare nu doar la invatatura, ci si la nivel de comportament, unul dintre cei mai rai copii din clasa cumintindu-se subit. Un alt baietel care de obicei lua ele mai proaste note (1 si 2) a ajuns sa obtina nota 10 la matematica.

„Aceleasi premise ale Access Bars pentru adulti se aplica si pentru copii, si anume de a le da sansa sa fie constienti de ceea ce sunt, ceea ce au si ca pot crea orice isi doresc. Atunci cand oferim copiilor ceea ce isi doresc, ei se pot dezvolta mult mai repede decat atunci cand le opunem rezistenta. V-ati gandint vreodata daca un copil poate ca stie mai bine decat parintele de ceea ce are nevoie? Ai putea avea in vedere o asemenea posibilitate?”, adauga dr. Custura.

In urma terapiilor de Access Bars copii au relatat experiente precum o minte goala, fericire si rugamintea ca parintii sa le realizeze terapia in fiecare seara. Imbunatatiri notabile au fost observate si la copiii care sufera de ADHD, printr-o linistire si cooperare mult mai buna.

Cum functioneaza Bars?

In Bars se utilizeaza 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Se numesc bars deoarece sunt niste bare de energie care trec prin capul tau. Exista bare legate de Constientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta etc. Cu ajutorul Bars, undele electromagnetice se disipa, motiv pentru care dupa fiecare sesiune Bars, oamenii experimenteaza o stare de relaxare profunda si eliberare.

„Prin Bars noi ne curatam de toate convingerile/ tiparele/ punctele de vedere si toate informatiile luate din exterior cu care ne-am identificat si le-am stocat in noi si care de fapt ne blocheaza sa cream ceea ce ne dorim in viata. Cu cat curatam mai mult, obtinem mai multa claritate, liniste si bucurie in viata si astfel nu o mai transferam nici la copiii nostri. La ei functioneaza si mai bine pentru ca sunt mult mai receptivi, iar limitarile pentru ei nu exista”, completeaza dr. Andra Custura.related posts