Actorul Taylor Lautner are statuie de ceara la Madame Tussauds


Actorul care interpreteza rolul lui Jacob Black in seria Twilight si face furori in randul tinerilor de pretutindeni s-a inscris, recent, pe lista celebritatilor cu statuie de ceara la Madame Tussauds. Muzeul din Londra a anuntat inainte de intrarea in [...]


Actorul care interpreteza rolul lui Jacob Black in seria Twilight si face furori in randul tinerilor de pretutindeni s-a inscris, recent, pe lista celebritatilor cu statuie de ceara la Madame Tussauds.

Muzeul din Londra a anuntat inainte de intrarea in noul an faptul ca Taylor va face parte din actorii care isi vor incanta fanii cu o replica a sa in dimensiuni reale, din ceara. S-au tinut de cuvant si astfel fanii pot acum sa admire statuia de 150.000 lire.

Alaturi de el in zona actorilor de la Hollywood se va situa celalalt personaj principal al seriei Twilight, actorul Robert Pattinson. Cei doi rivali din film vor astepta astfel ca fanii sa vina, sa-i admire si sa faca fotografii cu ei.

Spre norocul sau, interpretul lui Jacob Black se bucura de o replica reusita, care ii imita in detaliu trasaturile, spre deosebire de Robert Pattinson, care nu seamana la fel de tare pe cat si-ar fi dorit cu statuia din ceara.

Stiai ca?

Taylor Lautner s-a nascut pe 11 februarie 1992 in Michigan si a aparut in serialul My Wife & Kids in anul 2001. El a jucat unul dintre rolurile principale ale peliculei pentru copii The Adventures of Shark Boy & Lava Girl 3D in 2005.

In 2007 a fost selectat sa joace rolul lui Jacob Black in saga Twilight si de atunci cariera lui a cunoscut o noua dimensiune, el fiind indragit de pusti din intreaga lume.

Cum ti se pare statuia lui Taylor? Seamana cu originalul? Spune-ne mai multe in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies