Actrița Troian Bellisario, din Pretty Little Liars, a născut în mașină. Soțul ei i-a fost moașă


Troian Bellisario a născut a doua oară în luna mai, în mare secret. Însă, la o lună de la fericitul eveniment, soțul ei a dezvăluit cum a venit pe lume cea de-a doua fiică a lor.


Troian Bellisario (35 de ani) știa că urma să nască în luna mai, însă fetița lor a decis să vină pe lume mai devreme decât anticipaseră medicii. Actrița a început să aibă contracții și dureri pe 15 mai, așa că soțul ei, actorul Patrick J. Adams (serialul Suits) a urcat-o repede în mașină și a gonit spre spital.

În parcarea unității medicale cei doi au înțeles că nu vor ajunge până la recepțe, fiindcă fetița voia să iasă. 

M-am dus la paznicul spitalului și i-am zis: se întâmplă, în mașină. Trebuie să aduceți un scaun cu rotile aici, să chemi pe toată lumea. Naște”, a dezvăluit actorul în podcastul actriței Katie Lowes.

Imediat ce am deschis ușa (mașini – n. red.), Troian a oferit unul dintre urletele ei incredibile”, a spus actorul, care a fost moașă pentru soția lui.

 

Actrița a născut în mașină, rapid, și a fost preluată de medici când fetița era deja în brațele tatălui.

M-am uitat peste umăr și l-am văzut pe Patrick ținând-o cu capul în jos, iar ea plângea, așa că am zis: E în viață, respiră”, a mărturisit actrița.

La aproape o lună de atunci, cei doi s-au întors în parcarea spitalului pentru a face o poză în locul în care fiica lor a venit pe lume.

 

Aici e locul unde s-a născut fiica noastră. Suntem onorați să împărtășim povestea a ceea ce au fost, de departe, cele mai nebune 15 minute din viața mea. Tot ce contează este că ea e aici și sănătoasă, eu am supraviețuit cumva, iar @halfadams nu e o mimoză”, a scris actrița pe Instagram.

Troian Bellisario, care joacă în serialul Pretty Little Liars, și Patrick J. Adams mai au o fetiță pe nume Aurora (2 ani și 6 luni). Cea de-a doua fetiță a lor a fost botezată Elliot Rowena.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies