Adela Popescu va deveni mămică pentru a doua oară. Cine se va juca cu micuțul Alexandru


Adela Popescu e însărcinată în 15 săptămâni, iar anunțul că va deveni mamă pentru a doua oară a fost făcut în cadrul emisiunii Vorbește lumea. Fiul ei Alexandru, în vârstă de doi anișori, e bucuros nevoie mare că va avea un frățior.


Adela Popescu a făcut astăzi marele anunț: va deveni mamică a doua oară! Vestea a fost dată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, când Adela a intrat în legătură telefonică cu mama ei! A fost un moment foarte emoționant pentru cele două și plin de fericire! Adela își dorea foarte mult să-i mai facă micuțului Alexandru, în vârstă de doi ani, încă un frațior, iar acum acest vis a prins contur. 

Pentru a da vestea întregii familii, Adela a pregătit un moment special chiar de ziua lui Alexandru. Întreaga familia a purtat tricouri înscripționate care sugerau trăirile lor în legătură cu vestea cea mare!

„Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Acestea aveau să vorbească despre surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar și despre o liniște ce vine din siguranța că frățiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, și mai multă fericire în familia noastră”, a declarat Adela. 

Mai multe detalii despre acest moment special se regăsesc pe blogul Adelei - adelapopescu.eu.  

related posts

Modifică setările cookies