Afla ce nume de vrajitoare a ales Victoria Beckham pentru fetita ei


Venirea pe lume a noului membru al familiei Beckham a adus in presa internationala un nou subiect care sa ocupe prima pagina a ziarelor pentru o saptamana, cel putin. Cum era de asteptat, cel mai interesant moment a fost acela [...]


Venirea pe lume a noului membru al familiei Beckham a adus in presa internationala un nou subiect care sa ocupe prima pagina a ziarelor pentru o saptamana, cel putin. Cum era de asteptat, cel mai interesant moment a fost acela in care fericita familie a declarat ce nume va purta micuta.

Nasterea unui copil este o minune pentru orice parinte. Bucuria este si mai mare cand acesta vine intr-un moment in care toti si-l doresc. Fetita Victoriei si a lui David Beckham cu siguranta a fost asteptata de intreaga familie, drept dovada sta si alegerea numelui pe care aceasta il va purta.

Harper Seven este in totalitate un nume magic. Nu doar cifra sapte il prinde sub vraja lui, ci si Harper. Se pare ca in spatele baghetei stau chiar fratiorii mai mari ai micutei, Brooklyn, 11 ani, Romeo, 8 ani si Cruz David in varsta de 5 ani.

Acestia s-au inspirat dintr-un serial de televizune marca Disney – Vrajitorii din Waverly Place, fiind si show-ul preferat al baietilor.

Citeste pe www.acasatv.ro ce alte celebritati au ales sa-si boteze copiii Harper.

related posts