"Ai reusit, iubito!" Ce star e in al noualea cer de cand a devenit tatic


Daca de cele mai multe ori vedetele sunt atente la comportamentul lor atunci cand sunt in public, bucuria venirii pe lume a unui bebelus aduce cu ea o euforie atat de mare incat celebritatea nu mai conteaza.


Mario Lopez este cel mai fericit barbat din lume. Gazda show-ului de televiziune "Extra!" si sotia sa Courtney au devenit de curand parinti. Bucuria a fost atat de mare pentru proaspatul tatic incat nu a mai tinut cont de faptul ca se afla intr-un spital si a sarit in sus de bucurie, a tipat, iar pentru a imortaliza momentul, a realizat un filmulet de 96 de secunde.

Selena Gomez, aparitie sexy doar in halat. Vedeta nu si-a dat seama ce a lasat la vedere cand a postat poza pe internet - FOTO

Programul aglomerat pe care il are vedeta de televiziune nu i-a permis sa fie langa sotie cand aceasta a intrat in travaliu asa ca, filmarile la care participa au fost imediat intrerupte de minunata veste, iar Mario a alergat intr-un suflet catre spitalul in care se afla Courtney.

 

Daca video-ul a inceput cu un salut pentru sotie, vestea ca bebelusul este baiat i-a implut inima de fericire lui Mario, iar sala de asteptare a spitalului a devenit dintr-o data atat de neincapatoare pentru marea noutate. "Este baiat! Ai reusit, iubito!", au fost cuvintele pe care Mario le-a rostit cu ochii aproape in lacrimi.

Jennifer Lopez este istorie! Cum arata posteriorul lui Nicole Scherzinger doar in bikini, fara Photoshop - FOTO

Baietelul va purta numele bunicului lui Courtney, Dominic, iar intregul filmulet o sa apara in emisiunea lui Mario.


Care credeti ca este cea mai buna idee pentru a imortaliza momentul fara a pierde vreo reactie? Sa fie oare filmuletul?

FULLSCREEN
"Ai reusit, iubito!" Ce star e in al noualea cer de cand a devenit tatic
  • /

related posts

Modifică setările cookies