Puterea alaptatului. Uite imagini indraznete cu mamici si bebelusi hraniti la san


In ultima vreme apar tot mai multe miscari in favoarea alaptatului. Mamicile de pretutindeni promoveaza acest mod intim de hranire si relationare cu bebelusul, iar fenomenul capata o amploare considerabila cu ajutorul celebritatilor si al campaniilor de publicitate. Daca unui [...]


In ultima vreme apar tot mai multe miscari in favoarea alaptatului. Mamicile de pretutindeni promoveaza acest mod intim de hranire si relationare cu bebelusul, iar fenomenul capata o amploare considerabila cu ajutorul celebritatilor si al campaniilor de publicitate.

Daca unui bebelus ii este foame, el trebuie alaptat, iar statutul mamei, fie ea o femeie obisnuita fie o mamica vedeta, nu mai conteaza.

Din dorinta de a promova cat mai mult legatura dintre mamica si puiul ei, adeptii miscarii au colectionat fotografii cu vedete care alapteaza sau au grupat imagini emotionante si indraznete din campanii publicitare de succes, care le incurajeaza astfel pe toate mamicile din lume sa isi hraneasca bebelusul la san.

Citeste si: Fotomodelul Miranda Kerr dezvaluie secretul unui bust de invidiat pentru proaspetele mamici

Contrar imaginii aparent vulnerabile pe care au oamenii despre proaspetele mamici, fotografiile cu mamici si puii lor sunt puternice, interesante si demne de admiratie.

Mare parte dintre poze fac parte din campanii publicitare din strainatate, iar cateva dintre ele surprind vedete care isi hranesc bebelusii la san.

Ce parere ai despre alapatat si imaginea femeilor care fac acest lucru? Spune-ne cum ti se par pozele in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies