Alexandra Nechita, supranumită "Micuţa Picasso", a născut al doilea copil. Primele poze cu bebelușul


Bucurie mare peste Ocean, acolo unde Alexandra Nichita și-a mărit familia. Românca supranumită “micuța Picasso” a adus pe lume cel de-al doilea copil. 


Pictorița de 36 de ani a postat pe Instagram o fotografie cu mezinul familiei, spre încântarea celor aproape 30.000 de urmăritori. 

Alexandra și soțul ei, Dimitri Tcharfas, au devenit părinții unui băiețel, care va purta numele Revve Elliot. Pictorița a născut la un spital din Los Angeles. 

“Băiețelul nostru de vis a ajuns pe lume mai devreme, în dimineața zilei de 18 septembrie. Suntem cu adevărat îndrăgostiți. Inima mea stă să explodeze”, a scris Alexandra lângă fotografia în care apare alături de bebeluș. 

Printre cei care au felicitat-o pe proaspăta mămică se numără și Mihaela Rădulescu. “Bine ai venit pe lume, omulețule! Bravo, mamă uimitoare”, i-a scris detectiva de la Masked Singer România

Alexandra Nechita mai are o fetiță

Alexandra Nechita și soțul ei mai au o fetiță, pe nume Tevva, în vârstă de 6 ani. Dacă este să ne luăm după fotografiile postate de Alexandra pe contul de socializare, micuța are înclinații artistice la fel ca mama ei. 

Tevva și-a cunoscut deja frățiorul, iar tatăl ei a postat o fotografie adorabilă cu cei doi. (vezi GALERIA FOTO)

Alexandra Nechita și designerul ucrainean Dimitri Tcharfas s-au căsătorit în 2014 și locuiesc la Los Angeles. 

Alexandra Nechita s-a născut la Vaslui, dar locuiește în America de la vârsta de doi ani. Este una dintre cele mai talentate pictorițe din lume și a fost supranumită în copilărie “Micuța Picasso”. 

Tablourile ei se regăsesc în sute de muzee din lume, de la colecția de artă a Vaticanului, până la colecții particulare deținute de celebrități precum Oprah Winfrey, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman. Cea mai scumpă pictură a Alexandrei Nechita s-a vândut cu 400.000 de dolari.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Outfitul perfect la Untold!

 

related posts

Modifică setările cookies