Analia Selis a devenit pentru a doua oara mama


Analia Selis a devenit pentru a doua oara mama pe 26 mai 2012, cand l-a nascut pe micutul tiago, informeaza managementul artistei. “Tiago a fost nascut natural, a cantarit la venirea pe lume 3,700 kilograme si a masurat 53 de [...]


Analia Selis a devenit pentru a doua oara mama pe 26 mai 2012, cand l-a nascut pe micutul tiago, informeaza managementul artistei.

“Tiago a fost nascut natural, a cantarit la venirea pe lume 3,700 kilograme si a masurat 53 de centimetri. Bebelusul este sanatos si a primit nota 10 la nastere.

A fost o zi lunga si minunata. Nu ar ajunge nici macar vorbele sa descriu ce sentiment am, atat de frumos este incat nu imi ajung cuvintele. am retrait sentimentul acela unic de a imi aduce copilul in lume si senzatia aceea indescriptibila, la fel ca si cu Noa. Am simtit ca Dumnezeu a pus mana pe mine. Tiago si Noa imbogatesc iubirea si viata noastra. “, spune artista.

Analia si sotul ei Razvan i-au rugat pe toti fanii sa le ofere liniste si intimitate in aceste prime zile dupa nasterea copilului.

Citeste si: Robert Downey Jr. a devenit tata pentru a doua oara. Uite ce dragalas este baiatul lui tata

Analia Selis este casatorita cu violoncelistul Razvan Suma, iar primul lor copil, o fetita pe nume Noa, s-a nascut pe 3 ianuarie 2011. Cantareata Analia Selis are dubla cetatenie – argentiniana si romana – pe aceasta din urma obtinand-o in august 2010.

Debutul Analiei Selis in Romania a avut loc in 2004, cand solista a reprezentat argentina la Cerbul de aur si a obtinut locul al treilea. In anul urmator, ea a lansat primul sau album in Romania – “Aqui, hoy”, produs de MediaPro Music.

Mediafax

related posts

Modifică setările cookies