Andra si Catalin Maruta si-au botezat fiul


David Alexandru, baiatul Andrei si al lui Catalin Maruta, a aparut pentru prima data in fata camerelor de filmat si a fotografilor, pe covorul rosu. Bebelusul a fost personajul principal, urmarit de toata lumea, pentru ca preotul l-a botezat la [...]


David Alexandru, baiatul Andrei si al lui Catalin Maruta, a aparut pentru prima data in fata camerelor de filmat si a fotografilor, pe covorul rosu.

Bebelusul a fost personajul principal, urmarit de toata lumea, pentru ca preotul l-a botezat la o biserica din capitala. A plans cand a simtit apa din cristelnita, dar s-a linistit cand a auzit vocea mamei. Vasul de botez era impodobit cu flori albe, la fel si lumanarile si lacasul de cult in care a fost crestinat micul David.

David Alexandru a ajuns la Biserica in bratele nasei Anamaria Feher, iubita patronului de la CFR Cluj, Arpad Paskany. Era imbracat intr-o tinuta casual, cu jeansi si o camasa albastra, iar parintii nu il scapau din ochi.

A stat cuminte in bratele nasei pret de cateva minute pana cand a inceput sa planga si a fost linistit de mama sa. Si in timpul slujbei bebelusul s-a facut din nou auzit.

Dupa ce a fost crestinat in apa sfiintita, David a fost imbracat intr-un costum negru cu papion si imediat i s-a facut foame. Nasii au fost emotionati, este primul copil pe care l-au botezat impreuna. Petrecerea a avut loc intr-un restaurant din Otopeni si au fost invitate 300 de persoane.

related posts

Modifică setările cookies