Regula de aur in familia Jolie-Pitt. Afla cum isi pedepsesc Angelina si Brad copiii daca nu sunt cuminti


Expresia “dam militaria jos din pod” nu a fost niciodata mai actuala, iar cei sase copii ai actritei Angelina Jolie si ai lui Brad Pitt stiu poate mai bine decat oricine ca exista consecinte pentru faptele mai putin frumoase. Maddox, [...]


Expresia “dam militaria jos din pod” nu a fost niciodata mai actuala, iar cei sase copii ai actritei Angelina Jolie si ai lui Brad Pitt stiu poate mai bine decat oricine ca exista consecinte pentru faptele mai putin frumoase.

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh si gemenele Vivienne si Knox au fost pusi fata in fata cu o noua regula, care ii va costa scump, la propriu.

Recent, Angelina si Brad au interzis injuraturile in caminul lor, iar oricine incalca aceasta regula – fie el membru al familiei sau vizitator – va trebui sa plateasca o amenda de 1.000$.

Pe langa suma deloc mica, copiilor li se atribuie mai multe treburi casnice decat in mod normal, daca sunt prinsi ca folosesc cuvinte nepotrivite.

Toti banii stransi in borcanul rusinii vor fi donati unor copii care au nevoie de ei si astfel, deprinderea urata va fi eliminata din caminul vedetelor.

Asadar, daca nu ai nimic frumos de spus in caminul Jolie-Pitt, mai bine taci sau nu mergi deloc in vizita.

Ce zici de regula Angelinei si a lui Brad? Crezi ca folosesc o metoda buna pentru a-i dezvata pe copii de deprinderile gresite? Spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies